Dans eden bir GIF'i bulmak

• Konuyu başlatan Deepcx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.898

Deepcx

Megapat
Selamlar, bulmak istediğim bir GIF var fakat nasıl bulabileceğimi bilmiyorum. Belki aranızda daha önce gören olmuştur diye anlatmaya çalışayım: Bir adam var şarkıcı gibiydi sanki; dans edip, sol bacağını (bize göre sağda) işaret edip aşağıya doğru ikiye bölünüyordu (klonlanıyordu). Bölünen kişiden bize göre sağda olanın dans ettikten sonra yine sol bacağını (bize göre sağ) işaret edip, altından ikiye kopyalanıp devam ediyor. Eminim bazılarınızın aklına gelmiştir bile. Nasıl bulabilirim? 😭

Sanırım bunu arıyorsunuz :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen hocam tam da buydu, videonun altında adamın ismini görüp ''John Jacobson GIF'' yazarak arattım da bu halini GIF olarak bulamadım, sonsuza kadar gitmiyor yani farklı şekilde GIF'leri var. Acaba bu halinin GIF'i yok mudur ki? :(

Bir tanede ben atayım.

tenor.gif

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı