Darboğaz Niye Büyük Dert?

Martın sonunda geliyor 11. nesil işlemciler. Intel şu sıralar F/P üzerine yoğunlaştığından uygun fiyatlı işlemcilerde sürecektir piyasaya. İsimlendirmesi 11100F olabilir de olmayabilir de bu konu hakkında emin olduğum söylenemez.
Benim bildiğim F ibareliler daha sonra çıkıyor. Yaza yetişir mi bilemiyorum.

Benim bildiğim F ibareliler daha sonra çıkıyor. Yaza yetişir mi bilemiyorum.
Ha, evet bu konu hakkında haklısınız, ben F ibareli işlemciler çıkacak mı sorusunu sorduğunuzu sanıp cevapladım, kusura bakmayın. :D Evet dediğiniz gibi F ibareli işlemciler yaza doğru yetişir tahminimce.

Tatlı rüyalar.😆

50 tane konudan sinirlendim de daha yazmadım, benim gibi başkaları daha olmasın.
Bu konuda rüya ile ilgili bir şey var bakın.

Sizin için sıkıntı oluşturup oluşturmaması sıkıntı değil. Ortada bir problem var mı, var.

Hocam oyun akıyor mu?
Akıyor, niye bu darboğaz korkusu yani?
Şu videoya bakın;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam oyun akıyor mu?
Akıyor, niye bu darboğaz korkusu yani?
Şu videoya bakın;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama sizin verdiğiniz örnek ile bu videodaki sistem arasındaki fark kıyaslanamaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı