Darboğaz Niye Büyük Dert?

Sizin bu videoda aldığınız değerler normal değil bu arada haberiniz olsun. O işlemci çok az darboğaz oluşturarak ama hissettirmeyerek GTX 1650S'i besleyebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valla ben gördüğümü attım. 8 GB RAM eklesem azıcık azalabilir. Sistemimdeki her şey de günceldi.

Çift kanal RAM'in etkisi büyük olacaktır sisteminize. Darboğaz oranını da büyük ölçüde azaltır. İlaç gibi gelir sisteminize.
Öyle de şu anlık alamam :D Belki yazın çalışırsam alabilirim.
9100F nasıl iğrenç bir işlemciymiş.
10100F çıkmadan önce gayet F/P bir parçaydı hatta o fiyat bandında rakibi yoktu diyebilirim. Tabii çıktıktan sonra almanın da bir anlamı kalmadı.

Öyle de şu anlık alamam :D Belki yazın çalışırsam alabilirim.

10100F çıkmadan önce gayet F/P bir parçaydı hatta o fiyat bandında rakibi yoktu diyebilirim. Tabii çıktıktan sonra almanın da bir anlamı kalmadı.
Ben de i3 9100F kullanıyorum. Bu yaza kadar 11. nesil i3'e geçmeyi düşünüyorum elimdekileri satıp. 1000 TL'ye anakart ve işlemciyi satsam 500 TL ekleyip 11. nesil F ibareli i3 + anakart alabilirim herhalde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı