Martın sonunda geliyor 11. nesil işlemciler. Intel şu sıralar F/P üzerine yoğunlaştığından uygun fiyatlı işlemcilerde sürecektir piyasaya. İsimlendirmesi 11100F olabilir de, olmayabilir de bu konu hakkında emin olduğum söylenemez.
Martın sonunda geliyor 11. nesil işlemciler. Intel şu sıralar F/P üzerine yoğunlaştığından uygun fiyatlı işlemcilerde sürecektir piyasaya. İsimlendirmesi 11100F olabilir de olmayabilir de bu konu hakkında emin olduğum söylenemez.
Ha, evet bu konu hakkında haklısınız, ben F ibareli işlemciler çıkacak mı sorusunu sorduğunuzu sanıp cevapladım, kusura bakmayın. Evet dediğiniz gibi F ibareli işlemciler yaza doğru yetişir tahminimce.
@mburaktekin açıklamış zaten, boş bir konu. Bir konudan görüp gaza gelmek yerine, insanların sorularına mantıklı cevaplar verebileceğiniz şekilde iyice hazırlanmanız daha iyi olacaktır. İyi geceler, tatlı rüyalar.
i3-10100F işlemci ile stokta yakalayabilirsem 3060 kullanacağım fakat çok fazla darboğaz olur mu oyun takılacak şekilde? FPS kayıpları pek önemli değil benim için sadece oyunlar takılmasın yeterli.
www.technopat.net
50 tane konudan sinirlendim de daha yazmadım, benim gibi başkaları daha olmasın.
Bu konuda rüya ile ilgili bir şey var bakın.
Hocam mevzuyu anladınız mı?
Ben bu konuyu konu dışı diye açtım ama sağ olsun başka yere aldılar, ben derdimi anlattım.
Tartışmayla bir yere ulaşamayız, sonuç olmaz.