Darboğaz Niye Büyük Dert?

Darboğaz olayı şuna benziyor 1000 beygir şahin oluyor 1000 beygir de olsa şahin şahin yani değişen bir şey yok dengeli sistem kurmakta sıfır kilometre BMW almak gibi.

Güzel benzetme.
Adam darboğaz olsun ama ileride işlemci alırım diyerek i3 alıyor.
700 lira vermek var, 5000 lira vermek var.
Audi'yi örnek verdim o fiyata BMW bulmaya uğraşmadım.

Güzel benzetme.
Adam darboğaz olsun ama ileride işlemci alırım diyerek i3 alıyor.
700 lira vermek var, 5000 lira vermek var.
Audi'yi örnek verdim o fiyata BMW bulmaya uğraşmadım.

Bu araba fiyatları beni benden aldı.

Yani yorum yaparım ama kırıcı olmak yerine sadece şu bağlantıyı bırakıyorum. Ayrıca %1 low değerlerine dikkat. Anlık kasmalarda yaşanacak farkı anlatmaya gerek bile duymuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani yorum yaparım ama kırıcı olmak yerine sadece şu bağlantıyı bırakıyorum. Ayrıca %1 Low değerlerine dikkat. Anlık kasmalarda yaşanacak farkı anlatmaya gerek bile duymuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam grafik ne?
Ben zaten yüzde bir gibi değerlere de bakıyorum, 700 lira verince düşük oluyor işte bir 10 FPS (yüzde bir değeri) ama oyun akıyor mu, akıyor.
Ekran kartı odaklı oyunlarda sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı