Fn ve escnin altındaki tuşa basılı tutun.İlk kez Wireless bir klavye aldım ve sadece Bluetooth'un şarj yüzdesi yazıyor, Wireless kullanırken pili nasıl öğrenebilirim? Ya da nasıl pil takabilirim bu arada pil yeri yok klavyede. Klavye dareu EK75 Pro.
FN ve ESC'nin altındaki tuşa basılı tutun.
Kablodan şarj alıyor bu arada.
Hocam sizce Bluetooth şarjıyla wireless şarjı farklı olabilir mi? ikisi de kablosuz.Hocam 7ye kadar yanıyor bu sanırım Bluetooth'un şarjı, Wireless'ı soruyordum ben.
Hocam sizce Bluetooth şarjıyla Wireless şarjı farklı olabilir mi? İkisi de kablosuz.
Eğer tam şarj edilirse 0'a kadar yanar o da 100% demek.
İlk kez Wireless bir klavye aldım ve sadece Bluetooth'un şarj yüzdesi yazıyor, Wireless kullanırken pili nasıl öğrenebilirim? Ya da nasıl pil takabilirim bu arada pil yeri yok klavyede. Klavye dareu EK75 Pro.
Ben memnunum sesi vs. çok iyi.Almayı düşünüyorum ama memnun musunuz öğrenebilir miyim?
Ben memnunum sesi vs. çok iyi.
2.4GHz ile yok fakat bluetooth ile gözle görünür fark var. Ben de zaten sadece Bluetooth modunu telefonda yazı yazmak için kullanıyorum.Kablosuz kullanırken gecikmesi var mı? CS Valorant gibi oyunlarda. Veya gözle görülür bir gecikme var mı?
Wireless gecikmesi yok bluetooth hiç deneme gereği duymadım, şarjı 2 gün götürüyor beni çok sesi falan gayet hoş, alınabilir.Kablosuz kullanırken gecikmesi var mı? CS Valorant gibi oyunlarda. Veya gözle görülür bir gecikme var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.