Dareu EK75 RT alınır mı?

Yedek keycaps çıkmadı bana siyah renk olanını aldım. Sadece kabloyla turuncu bir şey çıktı keycaps çıkarıcı oluyor sanırım.

Yedek keycaps çıkmadı bana siyah renk olanını aldım. Sadece kabloyla turuncu bir şey çıktı keycaps çıkarıcı oluyor sanırım.
Kral peki mektup gibi siyah bir mektup gibi bir şey çıktı mı böyle içinden kullanım kılavuzu mu oluyor garanti belgesi mi oluyor garanti belgesi falan var mı ben de çıkmadı O da Bir de sticker tarzı bir şey çıktı mı böyle turuncu renkte

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-06-14-50-33-851_com.google.android.youtube.jpg
    140,7 KB · Görüntüleme: 36
Yok öyle bir şey çıkmadı benden de.
Kral herkese farklı mi yolluyor bunlar anlamadım o fotodaki adam da siyah almış connectgameden almadın mi sen ekstradan o fotodaki bir mektup çıkıyor o mektubun içinden de bir garanti belgesi gibi bir şey artı bir de sticker çıkıyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-06-14-51-07-437_com.google.android.youtube.jpg
    146,2 KB · Görüntüleme: 38
Connectgameden aldım ama bana çıkmadı. Videoları yabancı kanallardan izliyorsanız kutu içerikleri farklı olabiliyor.

Connectgameden aldım ama bana çıkmadı. Videoları yabancı kanallardan izliyorsanız kutu içerikleri farklı olabiliyor.
Hocam siz o direkt zarf bir şey çıkmadı değil mi O zarfın içinde bakın görselde turuncu bir şey var o da yok değil mi sizde

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-06-15-10-02-428_com.google.android.youtube.jpg
    142,4 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2025-01-06-15-09-58-982_com.google.android.youtube.jpg
    142,6 KB · Görüntüleme: 33
Yok o zarf çıkmadı. Turuncu şeyden de çıkmadı. Bana gelen kutuda keycaps çıkartıcı ve kablo harici özel hiçbir şey yoktu.
Hmm anladım hocam teşekkür ederim yanıt için bir arkadaşa şeffaf yedek keycaps çıkmış demek ki beyaz mı aldı ne yaptı O beyaz üründe çıkıyormuş galiba

Evet beyaz olanında yedek çıkıyor olabilir. Beyazının şekli beğenmediğim için hiç incelememiştim.

Anladım kral hocam ben şimdi ürünü aldım da ürünün düzgün çalıştığını nasıl kontrol edebilirim yani bir uygulama falan indirmem gerekiyor ya da ayarları nasıl yapabilirim bir rehber falan var mı bildiğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…