Dareu EK75 RT alınır mı?

Mucoxz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda fiyati düşmüş (4000TL) normalde kablosuz switch istememe rağmen en ucuz manyetik olması düşündürdü sizce değer mi?

B75Pro veya top75 düşünüyordum kablosuz özellikleri olmasi sebebiyle.

Genellikle FPS oyunu pek oynamıyorum genellikle oyun oynarsam hikaye ve genel olarak kod yazıyorum.

Kullanan varsa hocam sesi yüksekmi acabs ben sesi pek olmayan bir switch istiyorum. Ve connectgsme garantisi cok kotu diyorlar bir şey olma durumunda ne yapmalıyım. Ve bu switchler ayarlanabiliyor mu acaba?

Geçenlerde 2900₺ diye öneriliyordu. Bu fiyata Wraith W75 veya Darmoshark KT68Z alınır.

W75 stoku yok Darmoshark %60 olduğundan istemiyorum.

Bu fiyata değmez diyorsanız buyuk ihtimal B75 Pro alacağım 3300e.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda bazı soru isaretleri var ek 75RT konusunda kullanan varsa yazsa güzel olur.

8K Hz özelliği var mı?

Software iyi mi?

Snaptape, Rapid trigger iyi çalışıyor mu?

Hocam beyaz rengini aldın yaklaşık bi 2 haftadır kullanıyorum, klavye gayet iyi ama boyutu bana küçük geldi. Tepkime süresi 0.1mm her şeyi iyi çalışıyor ama isterseniz biraz daha bekleyin çünkü ben 2800'e almıştım indirimdeyken.

Hocam beyaz rengini aldın yaklaşık bir 2 haftadır kullanıyorum, klavye gayet iyi ama boyutu bana küçük geldi. Tepkime süresi 0.1mm her şeyi iyi çalışıyor ama isterseniz biraz daha bekleyin çünkü ben 2800'e almıştım indirimdeyken.

Daha indirime girer mi ki? Hiç sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı