Darius neden saçma?

550k falandı benim herhalde darari.

(Pasif) kanama yapmasına izin vermeyeceksin.
Tank bi hero olduğu için üstüne üstlük yukarıdaki sebebten dolayı, fazla hasar vuruyor ultisiyle.
Q menzilinden içine doğru gir kaçmak yanlış ise. Can çekmez ve fazla hasar vurmaz.

1v1 de güçlüdür ama hiçbir hero için aynı durum için geçerli değil tabi ki.

Jax, Poppy, Nasus, Teemo, Renekton, oynaya biliyorsan ezersin. Şayet ben bunlarda usta değilim onun yerine Gnar tercih ediyorum. Uzaktan vuran champler daha etkili oluyor. Ama soloda tank karakter olması maçın kaderini beliriliyor bilirsin.

quinn ile ezersin gibime geliyo
Bence Quinn Darius'un karşısına yanlış bir seçim çünkü en ufak yanlış bir hareketinizde Darius sizi cezalandırabiliyor.

Benim düşüncem Darius'un karşısına Gnar İrelia Akali (Tabii akali şuan nerf yedi ama oynanış tarzı olarak bahsediyorum) gibi şampiyonlar alınabilir.

Darius ban kesin çözüm. :)
Şaka bir yana tamamen alacağın karakterle alakalı. Teemo alıp sürekli rahatsızda edebilirsin. Renekton alıp hasar çıkarıp manasını da bitirebilirsin. Her heroyla farklı oynaman gerekir.

Darius'u hem early, hem late game için yok edebilecek 3-4 şampiyon var. Aklıma gelenleri yazıyorum.
-Aatrox
-Jax
-Fiora

Bu arada Nasus ile Darius'u alamazsın. Anca 1500 stack ile alırsın ki o kadar stack yapana kadar oyun biter bile. ADC herolarıyla iyiysen Quinn, Ashe ve Vayne ile rahat ezersin. Zaten Vayne top lane oynarsan adam seni E ile çekiyo sen E ile itiyorsun yakalayamıyor.

Her karakter ile ezebilirsin. E yeteneğinden sakınırsan, pasif yüklerine dikkat edersen, Q yeteneğinin dış çemberinde kalmamaya dikkat edersen rahatlıkla ezebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı