Dark Diamond Pro alınır mı?

Onu nereden anladın ?
Elimi koyduğum zaman içeri giren hava miktarından :D Hepsi ayrı hızlarda dönüyor. Ayrıca bu bir test yöntemi mi bilmiyorum ama egzoz fanın arkasından diğer fanlara baktığım zaman en alttan yukarı olucak şekilde hızlarını görebiliyorum. Bu yöntem işe yarıyor mu bilmem ama gerçekten de alttan üstte doğru yavaşlıyor dönüş hızları.

Elimi koyduğum zaman içeri giren hava miktarından :D hepsi ayrı hızlarda dönüyor. Ayrıca bu bir test yöntemi mi bilmiyorum ama egzoz fanın arkasından diğer fanlara baktığım zaman en alttan yukarı olacak şekilde hızlarını görebiliyorum. Bu yöntem işe yarıyor mu bilmem ama gerçekten de alttan üstte doğru yavaşlıyor dönüş hızları.

Harbiden bende şimdi fark ettim niye böyle bu ya?

Harbiden bende şimdi fark ettim niye böyle bu ya?
Hmm demek sorun benim kasada veya fanlarda değilmiş demek. Valla bende bilmiyorum neden öyle olduğunu ama büyük ihtimal tüm fanlar PSU'ya bağlı olduğundandır. Kontrolcü alınırsa sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum.

Beyler benim fanlar aynı hızda dönmüyor. Öndeki 3 fanın en altındaki hepsinden hızlı dönüyor ve yukarı çıktıkça azalıyor. Egzoz fan en yavaş dönen. Sizde durumlar nasıl? Acaba sorun bende mi? @Bilal Cihan @lagavulin5

Akşam bakıp yazarım durumu. Camı da sökeceğim hem daha detaylı anlayabilirim. Egzoz fan benim de yavaş dönüyor. Şöyle bir yol izleyeceğim egzoz fan için; Molex Pinden çıkartıp SYS_FAN1 4 Pin yuvaya takacağım. BIOS üzerinden de hızını en yüksek yapacağım egzoz fan için. Ekstra fan almayı düşünüyordum fakat bu yolu izleyeceğim. Akşam haber vereceğim @yigitrocks

Akşam bakıp yazarım durumu. Camı da sökeceğim hem daha detaylı anlayabilirim. Egzoz fan benim de yavaş dönüyor. Şöyle bir yol izleyeceğim egzoz fan için; Molex Pinden çıkartıp SYS_FAN1 4 Pin yuvaya takacağım. BIOS üzerinden de hızını en yüksek yapacağım egzoz fan için. Ekstra fan almayı düşünüyordum fakat bu yolu izleyeceğim. Akşam haber vereceğim @yigitrocks
Ben denedim boşa zahmet etmeyin :D Aynı hızda dönüyor. Acaba sorun fanlarda mı?

PSU'ya bağlı olduğu içindir öyledir diye düşünüyorum. PSU'larımız da aynı. Sistemimiz aynı sayılır sizinki ile. Merak ettim akşam yine de bi bakıcam.🧐
Bende öyle düşünüp güzel bir kablolamayı bozmuştum. Allahtan adamlar anakart ile beraber yedek kelepçe göndermiş aynı şekilde kabloladım.

Bende öyle düşünüp güzel bir kablolamayı bozmuştum. Allahtan adamlar anakart ile beraber yedek kelepçe göndermiş aynı şekilde kabloladım.
Ben sistemi parçalı bir şekilde aldım montajını kendim üstlendim. Akşam dediğimi yapıcam umarım faydalı olur SYS_FAN1 soketine takınca BIOS üzerinden full hızda çalıştırabilirsem egzoz fanını size de öneririm. Umarım başarılı olurum. Ön camı da sökücem bu arada eve gittiğimde. İlk işim o olcak hatta. Güle güle kullan bu arada sistemini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı