Dark Diamond Pro alınır mı?

Ben sistemi parçalı bir şekilde aldım montajını kendim üstlendim. Akşam dediğimi yapıcam umarım faydalı olur SYS_FAN1 soketine takınca BIOS üzerinden full hızda çalıştırabilirsem egzoz fanını size de öneririm. Umarım başarılı olurum. Ön camı da sökücem bu arada eve gittiğimde. İlk işim o olcak hatta. Güle güle kullan bu arada sistemini.
Valla ben denediğimde full hızda PSU'ya bağlıyken döndüğü şekilde dönüyordu. Umarım sende farklı bi durum olur.

Ben sistemi parçalı bir şekilde aldım montajını kendim üstlendim. Akşam dediğimi yapacağım umarım faydalı olur SYS_FAN1 soketine takınca BIOS üzerinden Full hızda çalıştırabilirsem egzoz fanını size de öneririm. Umarım başarılı olurum. Ön camı da sökeceğim bu arada eve gittiğimde. İlk işim o olacak hatta. Güle güle kullan bu arada sistemini.

Ön camını bende söktüm ama tozlanma yapmayacak mı?

Valla ben denediğimde full hızda PSU'ya bağlıyken döndüğü şekilde dönüyordu. Umarım sende farklı bi durum olur.
Ön camı söktüm. 4-5 derecelik bir düşüş gerçekleşti işlemci sıcaklığında 70 değilde 65lere tırmanıyor. Dediğimi de yaptım fakat egzoz fan çöp. Yeni bir fan alıcam egzoz fanı yerine. 1000 RPM çıktı en fazla. Kendini bile soğutmaya yetmiyor. Elime hava gelmiyordu hatta. Öndeki fanları anlayamadım doğrusu ama en üstteki en çok üfleyen gibi geldi bana.
Ön camını bende söktüm ama tozlanma yapmayacak mı?
İlla ki yapıcak. Ama hava akışı çok kötü kasanın mecburuz ön camı söküp kullanmaya. Ben şimdi ön camı lazercide kestiricem biraz fanların olduğu kısımları. Filtre gibi bişey takarım muhtemelen sinek teli olur. Biraz daha hoş görüntü katılır. Hem cam yerinde kalır. Hemde modifiye edilmiş olup hava akışına da katkıda bulunulur.

Merak ettim doğrusu :D.

@yigitrocks.

IMG_20200510_074557.jpg

Zamanında DARK N10 vardı. Çok severdim o kasayı. GTX 1000 serisinin ilk çıktığı zamanlar. Dark'ın kasaları güzel. Ama bu kasanın RGB fanlarını beğenmiyorum. Şeritler çok ince. Hava akışı olarak bakarsak gayet tatmin edecek düzeyde. Alternatif olarak Corsair Delta RGB ya da MSI Mag serisi alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı