Dark Diamond Pro alınır mı?

@Liutenant hava akışı olarak berbat bir kasa önü cam çıkardığım zaman 6-7 derece fark yaratıyor.

@Behiç Ali ince hava akışı olarak berbat bir kasa önü cam çıkardığım zaman 6-7 derece fark yaratıyor.

200 liralık bir kasanın önünün mesh olmasını mı bekliyordun alırken zaten resimlerde gözüküyor kapalı olduğu. Hava akışı kötü değil bence.

Ben Teknobiyotik P2 sistem sipariş etmiştim ama stockta Dark guardian kalmadığı için ben mecburen bu kasayı sipariş ettim. Bende istemezdim bunu almak.

Ben Teknobiyotik P2 sistem sipariş etmiştim ama stockta Dark guardian kalmadığı için ben mecburen bu kasayı sipariş ettim. Bende istemezdim bunu almak.
Valla ben sonradan gördüm 33 lira farkla bunun mini mesh olanı vardı ama almıştım artık. Keşke başta görsem mesh olanını alırdım. Ama bu da üzmedi.

Valla ben sonradan gördüm 33 lira farkla bunun mini mesh olanı vardı ama almıştım artık. Keşke başta görsem mesh olanını alırdım. Ama bu da üzmedi.
Sırf RGB için hava akışı rezalet kasa alın hocam o zaman. Hem kendi ağzınızla Mesh yok diyorsunuz hem de RGB diyorsunuz.
Ayrıca farklı bir model ile karıştırmışım hava akışı gayet güzel yazarken. Bahsettiğim model bu model değilmiş.

Ben sırf RGB diye aldım gibisinden bir yorum mu yaptım? Mesh olmaması bir eksi ama önü çıkabiliyor ki önünü çıkarınca hiçbir sorun kalmıyor. Zamanında 200 liraya satılan bir kasa hatta indirimlerde 160'a mı ne alan olmuştu yalan olmasın. 200 liralık bir kasada mesh bir ön panel beklemek zaten saçmalık. Ben fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum.

RGB yerine Mesh Panel bir kasa alabilirsiniz.

RGB yerine Mesh Panel bir kasa alabilirsiniz.
Ben ne diyorum sen ne diyosun? Özelleştirme seçeneklerinde bütçeme göre bir tek mini mesh modeli vardı aynı kasanın onuda sonradan fark ettim. Sanki karşıma 10 tane mesh kasa çıkardılar da ben sırf RGB diye bunu tercih etmişim gibi konuşuyorsun. Ayrıca kasa yeterinde tatmin ediyor.

Başka siteden toplamayı deneyebilirsin. Zor değil. Sırf senin özelleştirme seçeneklerinde Mesh panel yok diye 200TL'lik kasada Mesh Panel beklemek saçmalık diyemezsin. İyi geceler.

Başka siteden toplamayı deneyebilirsin. Zor değil. Sırf senin özelleştirme seçeneklerinde Mesh panel yok diye 200TL'lik kasada Mesh Panel beklemek saçmalık diyemezsin. İyi geceler.
Kardeş sen cidden problemlisin. Çok ucuza bulduğum bir sistemi neden kasasını beğenmedim diye gidip daha fazla verip başka bir siteden toplayayım? Dediklerin akla mantığa sığmıyor. 200TL'lik Mesh panel olan kasa görmedim ben. Özelleştirme seçeneklerimde yoktu zaten. Kasamdan gayet memnunum. Oyunlarda sıcaklıklar 60'ı geçmiyor. GTA5'de ultrada max 65 derece görüyorum. CS'de 50 vs.
Yazıcak cevap bulamayınca gülücük atmak hobiniz sanırım. @Liutenant

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…