Dark F40 ve ASUS H110M-D, i3 9100F ve RX 580 ile uyumlu mu?

Bu parayı verdikten sonra tek fan almak saçmalık, RX580 daha mantıklı olacaktır 8GB avantajı da var.
Saçmalık falan değil. Tek fan o kartı soğutmaya fazlasıyla yeterli. En az çift fanlı AMD kartlar soğutabiliyor emin olun. Kuzenimde RX serisi kart var ve her yeni sürücüde mutlaka bir kez siyah ekran yiyor. UV falan yapıyor her güncellemede (her güncellemede farklı miktarda UV gerekiyor :D) siyah ekran yememek için :)

Saçmalık falan değil. Tek fan o kartı soğutmaya fazlasıyla yeterli. En az çift fanlı AMD kartlar soğutabiliyor emin olun. Kuzenimde RX serisi kart var ve her yeni sürücüde mutlaka bir kez siyah ekran yiyor. UV falan yapıyor her güncellemede (her güncellemede farklı miktarda UV gerekiyor :D) siyah ekran yememek için :)
Teknoloji işi tamamen şans işi hocam, Samsung SSD sorunlu çıktı şu an sorunsuz JD kullanıyorum. RX570 4GB 580 8GB kullanıp sattım R9 serisinden bir çok kart kullanıp sattım, hiç sorun yaşamadım. Sadece RX570 çok ısınıyordu. Nazar boncuğu diyelim. Yani 8GB 2 fanlı alabilmek varken bence sırf 1650S diye tek fanlı ve 4GB bir şey alınmamalı. AMD daha sorunlu mu dersen ben yaşamadım diye sorunsuz olacak hali yok, fakat tecrübelerime dayanarak AMD F/P konusunda bir numara. Ayrıca forumda sorunlu diyen insanların %75i hayatında daha AMD kart kullanmamış insanlar.

Teknoloji işi tamamen şans işi hocam, Samsung SSD sorunlu çıktı şu an sorunsuz JD kullanıyorum. RX570 4GB 580 8GB kullanıp sattım R9 serisinden bir çok kart kullanıp sattım, hiç sorun yaşamadım. Sadece RX570 çok ısınıyordu. Nazar boncuğu diyelim. Yani 8GB 2 fanlı alabilmek varken bence sırf 1650S diye tek fanlı ve 4GB bir şey alınmamalı. AMD daha sorunlu mu dersen ben yaşamadım diye sorunsuz olacak hali yok, fakat tecrübelerime dayanarak AMD F/P konusunda bir numara. Ayrıca forumda sorunlu diyen insanların %75i hayatında daha AMD kart kullanmamış insanlar.
F/P olmasına lafım yok. Ama kesinlikle sorunları bitmiyor. Oyun oynayan biri dediğim sorunları az çok yaşamıştır mutlaka.

Dostum ben 2 sene yaz tatili boyunca bilgisayarcı da çalıştım. Emin ol AMD kart alan kim varsa gelip geri iade ediyordu. AMD FX işlemciler satıyorduk o zaman. O da aynı şekilde, her alan geri iade ediyordu.

@298842 doğrudur hocam. Ne kadar çok satış, o kadar çok sorun olayı var. NVIDIA AMD markasından daha sorunsuz ona bir şey diyemem. Fakat Ryzen işlemciler şu an çok performanslı ve sorunsuz çalışıyor FX serisi için dediğin doğru. Ben daha yaşamadım dediğim gibi, AMD kartlarında burada yazan sorunlardan.
@feneresevdalı dediğim gibi ben yaşamadım, forumda AMD markasına atıp tutanların çoğu AMD kullanmamış kullansa bile 6570'den ileriye gidememiş adamlar. Sen yaşadıysan doğrudur. Bir şey diyemem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı