Dark F40 ve ASUS H110M-D, i3 9100F ve RX 580 ile uyumlu mu?

Sizin kablolama sisteminiz nasıl benim kasanın çok içinde ve karışık duruyor.
Rezalet diyebilirim. Kablolama konusunda gerçekten çok sorunlu bir kasa. Üstelik üzerinde gelen PSU ( Ben 400W olan modelini aldım. ) çok kötü kablolara sahip. İleride Modüler bir PSU şart. HDD'leri taktığımız yerde tasarım hatası var. Oradan bir sürü Sata ve Güç kablosu geçiriyoruz ama orada kasanın kapağı daraldığından sığmıyor. Sağ kapağı zar zor kapadım. Küçük bir kasa zaten. Sistemi ilk topladığımda çok sorun yaşamıştım sonra az biraz kablo düzenlemesi yaptım arkada kabloları kelepçe ile falan tutturdum şu an biraz daha iyi.

Bu parayı verdikten sonra tek fan almak saçmalık, RX580 daha mantıklı olacaktır 8GB avantajı da var.
Hahahahahahahahahah. Baya komik. 3 yıllık, yazılım ve ısınma sorunlarıyla boğuşan bir karta iyi demek ne kadar mantıklı. Ayrıca 2 fanlı Galax 1650 Super var o fiyata.
Aktif olarak kullandıgım RAM 2133MHz DDR4'lük RAM'ler.
RAM'lere OC yapmanız lazım çok düşük bir mhz değerine sahipler.
.

.

.

Ekran kartı olarak bu kartı alabilirsiniz anakart+işlemci=1340 TL tuttu ama alıcağınız ekran kartı 1650 TL idi benim önerdiğim e. K. Bir tık daha performanslı ve daha ucuz 1400 TL oradan artan parayla anakart+işlemciye parayı ayırabilirsin.
Güzel seçimler fakat B450M S2H alınabilirse çok mükemmel olur. A320m almak çok iyi değil çünkü.

Hahahahahahahahahah. Baya komik. 3 yıllık, yazılım ve ısınma sorunlarıyla boğuşan bir karta iyi demek ne kadar mantıklı. Ayrıca 2 fanlı Galax 1650 Super var o fiyata.

RAM'lere OC yapmanız lazım çok düşük bir MHz değerine sahipler.

Güzel seçimler fakat B450M S2H alınabilirse çok mükemmel olur. A320M almak çok iyi değil çünkü.

Bütçe yetmedi.

@Silinen üye Kaç tane sorunuyla boğuştun :D. Fanboy seni. Caner Uncuya git o beğeni atar yorumlarına.
Yeterli olur mu?
@Silinen üye Kaç tane sorunuyla boğuştun :D. Fanboy seni. Caner Uncuya git o beğeni atar yorumlarına.
Ayrıca o kart o fiyatı haketmiyor o fiyata 1660S alınır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı