Sizin kablolama sisteminiz nasıl benim kasanın çok içinde ve karışık duruyor.Dark F40 kullanıyorum. O ekran kartı yüksek ihtimalle sığacaktır. Eğer kasa ile ilgili soru varsa aklında sorabilirsin.
Sizin kablolama sisteminiz nasıl benim kasanın çok içinde ve karışık duruyor.Dark F40 kullanıyorum. O ekran kartı yüksek ihtimalle sığacaktır. Eğer kasa ile ilgili soru varsa aklında sorabilirsin.
Rezalet diyebilirim. Kablolama konusunda gerçekten çok sorunlu bir kasa. Üstelik üzerinde gelen PSU ( Ben 400W olan modelini aldım. ) çok kötü kablolara sahip. İleride Modüler bir PSU şart. HDD'leri taktığımız yerde tasarım hatası var. Oradan bir sürü Sata ve Güç kablosu geçiriyoruz ama orada kasanın kapağı daraldığından sığmıyor. Sağ kapağı zar zor kapadım. Küçük bir kasa zaten. Sistemi ilk topladığımda çok sorun yaşamıştım sonra az biraz kablo düzenlemesi yaptım arkada kabloları kelepçe ile falan tutturdum şu an biraz daha iyi.Sizin kablolama sisteminiz nasıl benim kasanın çok içinde ve karışık duruyor.
Hahahahahahahahahah. Baya komik. 3 yıllık, yazılım ve ısınma sorunlarıyla boğuşan bir karta iyi demek ne kadar mantıklı. Ayrıca 2 fanlı Galax 1650 Super var o fiyata.Bu parayı verdikten sonra tek fan almak saçmalık, RX580 daha mantıklı olacaktır 8GB avantajı da var.
RAM'lere OC yapmanız lazım çok düşük bir mhz değerine sahipler.Aktif olarak kullandıgım RAM 2133MHz DDR4'lük RAM'ler.
Güzel seçimler fakat B450M S2H alınabilirse çok mükemmel olur. A320m almak çok iyi değil çünkü..MSI A320M-A Pro AMD A320 3200MHz DDR4 mATX Anakart Fiyatı
MSI A320M-A Pro AMD A320 3200MHz DDR4 mATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
.![]()
AMD Ryzen 3 3100 3.6 GHz AM4 18 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 3 3100 3.6 GHz AM4 18 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
.![]()
Asus NVIDIA GeForce GTX 1650 Super Phoenix OC Edition PH-GTX1650S-O4G 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Asus NVIDIA GeForce GTX 1650 Super Phoenix OC Edition PH-GTX1650S-O4G 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Ekran kartı olarak bu kartı alabilirsiniz anakart+işlemci=1340 TL tuttu ama alıcağınız ekran kartı 1650 TL idi benim önerdiğim e. K. Bir tık daha performanslı ve daha ucuz 1400 TL oradan artan parayla anakart+işlemciye parayı ayırabilirsin.
Hahahahahahahahahah. Baya komik. 3 yıllık, yazılım ve ısınma sorunlarıyla boğuşan bir karta iyi demek ne kadar mantıklı. Ayrıca 2 fanlı Galax 1650 Super var o fiyata.
RAM'lere OC yapmanız lazım çok düşük bir MHz değerine sahipler.
Güzel seçimler fakat B450M S2H alınabilirse çok mükemmel olur. A320M almak çok iyi değil çünkü.
Şu an kaçacağınız 100-150 TL olan fiyat ileride bilgisayarınıza yükseltme yapmak istediğinizde yeni bir Anakart olarak 500 TL olarak yansıyabilir.Bütçe yetmedi.
Arada 20 TL'lik fark var B450M S2H ile onu da verebilirsiniz sanırsam. Onu alın.
A evet benim hatam. Sepette de indirim oluyormuş.100 TL'lik fark var.
@Silinen üye Kaç tane sorunuyla boğuştun. Fanboy seni. Caner Uncuya git o beğeni atar yorumlarına.
Ayrıca o kart o fiyatı haketmiyor o fiyata 1660S alınır.@Silinen üye Kaç tane sorunuyla boğuştun. Fanboy seni. Caner Uncuya git o beğeni atar yorumlarına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.