Dark Freezer X126 alınır mı?

• Konuyu başlatan Kyl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.951

Kyl

Centipat
Daha fazla  
Dark Freezer X126, 12cm Adreslenebilir RGB LED'li Intel & AMD Uyumlu 4pin PWM Fanlı Direkt Kontak İşlemci Soğutucu (DKCCX126) : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Merhaba. Bu linkten Dark Freezer X126 almayı düşünüyorum. İşlemcim R5 3600, 4.2GHz de düşürebildiğim kadar düşük voltajda kullanacağım görüntüsü çok hoşuma gidiyor. Sizce performans olarak Snowman t6, ID-Cooling SE 224XT'dan çok kötü müdür? R5 3600'a soğutma performansı olarak yeterli midir? %1-%3 performans benim için önemsiz. Bir de anakartimda RGB girişi yok ben Corsair Spec Delta kasasındaki kontrolcüye takip ön fanlar ile senkron olarak çalıştırmayı düşünüyorum. Sizce bir sorun olur mu? Ve bu islemci soğutucusunun arkasına ekstra fan takmama gerek var mı? Çok bir performans artışı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
1648671417154.png

Şu yapı sıkıntılı, ısıyı tek bir alanda yoğunlaştıran bir hareket bu fiziğe göre. Boruların birbirinden olabildiğince ayrı olması lazım ki ısı dağılsın. Soğutma sistemlerinde amaç zaten ısıyı dağıtmak, bu işlemci bakır yüzeylerinde de böyledir.

SE 224 XT alın derim bütçe çıkıyorsa, Snowman'in fanları sesli ve içinden çıkan macun iyi değil. SE 224 XT hem gayet sessiz hem de macunu çok kaliteli (TG25).

Eki Görüntüle 1346662

Şu yapı sıkıntılı, ısıyı tek bir alanda yoğunlaştıran bir hareket bu fiziğe göre. Boruların birbirinden olabildiğince ayrı olması lazım ki ısı dağılsın. Soğutma sistemlerinde amaç zaten ısıyı dağıtmak, bu işlemci bakır yüzeylerinde de böyledir.

SE 224 XT alın derim bütçe çıkıyorsa, Snowman'in fanları sesli ve içinden çıkan macun iyi değil. SE 224 XT hem gayet sessiz hem de macunu çok kaliteli (TG25).
Elimde 12.5wmh macun var o yüzden yanında gelen macun benim için önemli değil. Adreslenebilir rgb, performanslı bi işlemci soğutucu tavsiyen var mı?

Tam bütçe nereye kadar çıkar? Freezer X127 olabilir.

Tam bütçe nereye kadar çıkar? Freezer X127 olabilir.
DARK Freezer x129 da baya iyi görünüyor alınabilir mi?
SE 224 XT alabilirsiniz o zaman, veya ikinci bir fan takacaksanız SE 907 XT Slim de bakılabilir.
Arkaya bir fan ve coklayici kablo almam gerekiyor bu şekilde baya bütçe yükseliyor attığım dark freezer x129 nasıl 2 fan ile geliyor ağırlığı 710g kaliteli biseye benziyor hemde görüntüsü baya hos

Son düzenleme:
479 TL falan, çok az çıkıp SE 224 XT daha iyi.
Aralarında ne kadar performans farkı var?
Id cooling se 224xt rgb modelleri çok pahalı sadece kırmızı yanması yerine argb yanması çok çok daha iyidir. Yani arada uçurum fark varsa id cooling se 224xt almak istemiyorum dark x129 daha cazip geliyor sonuçta 2 fanlı ve hoş duruyor.

Aralarında ne kadar performans farkı var?
ID-Cooling SE 224XT red* modelleri çok pahalı sadece kırmızı yanması yerine ARGB yanması çok çok daha iyidir. Yani arada uçurum fark yoksa ID-Cooling SE 224XT almak istemiyorum Dark X129 daha cazip geliyor sonuçta 2 fanlı ve hoş duruyor.

Şöyle bir hesap yapalım, Arctic 34 e-Sports Duo'nun performansı çoğu yerde belli iyi bir performansı var fiyatından bağımsız; ama SE 224 XT'ye baktığımızda performansı onu da geçiyor. Yani arada evet, bir fark var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı