Dark Freezer X126 Soğutucu Alınır Mı?

Makaleler
4
Yer
İstanbul-KKTC
Adana’da yaşıyorum gölgeler 41 derece haliyle evin içindeki her şey sıcak oluyor, hem işlemcimi soğutma amacıyla hem de kasanın içinde bir ışıklandırma olsun diye almak istiyorum, fakat anakartım msi a320m-a pro RGB kontrolü yok işlemci fanı için olan pinlere taksam RGB ışıklandırma çalışır mı? Kontrolü önemli değil sadece RGB ışıklandırma çalışsın , renkler dönsün yeter.

Bende X124 olan model var, gayet memnunum. Ryzen 1600 işlemcime OC yapmama rağmen pişman etmedi, üzmedi. Benimki kırmızı ledli model, RGB değil. Herhangi bir ek kablo takmadan çalışıyor ledi. Sadece fan kablosunu CPU FAN girişine taktım. Belki RGB olunca farklı oluyordur.

Bende X124 olan model var, gayet memnunum. Ryzen 1600 işlemcime OC yapmama rağmen pişman etmedi, üzmedi. Benimki kırmızı ledli model, RGB değil. Herhangi bir ek kablo takmadan çalışıyor ledi. Sadece fan kablosunu CPU FAN girişine taktım. Belki RGB olunca farklı oluyordur.
Hocam x124 modelindeki ledler otomatik mi yanıyor? Herhangi bir bağlantı yapıyor muyuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı