Dark X126 soğutucu RGB kullanımı

Merhaba,
MSI B450 GAMING Plus Max anakartım var ve bugün "Dark x126" markalı soğutucuyu aldım fakat kasamda bunu takıp RGB'yi kontrol edebileceğim bir giriş mevcut değil. Soğutucunun linkinde de görüleceği gibi sonradan fark ettim, anakartım RGB kullanmayı desteklemiyor. B450 GAMING Plus Max modelinde MSI Mystic Light Sync uygulaması mevcut değil.

Bunu kullanabilmek için ne yapmalıyım? Msi Argb Kontrol alsam yeterli olur mu?

Dostum üründe ortadaki gördüğün kablo 2 pinli, reset Switch ve LED Switch tuşları var. Standart efekti de paylaşıyorum video olarak.

Ekte nereden değiştirdiğimi göstermek için fotoğraf ekliyorum.
Kontrolcüde mod değiştirmezseniz standart LED efektini de link ile paylaşıyorum.

Dark Freezer X126 Standart LED Efekti(Adaptör ile)
Umarım yeterince anlaşılır olmuştur, farklı bir sorun olursa yine alıntı yaparak sorabilirsin, elimden geldiğinde yardımcı olurum.

Hocam bahsettiğiniz ürünle sorununuzu çözemezsiniz. Dark guardian Pro kasa kullanıyorum, kontrolcülü fanlarla geliyor. O kontrolcünün dikkat ederseniz girişi 6 pin, sizin fanınız 3 pin. O fanların birini işlemciye takarsanız çözülür evet, ben de düşünmedim değil. Sorun şu ki, o fanlardan birini alüminyum bloğa taksanız bile CPU_FAN girişine bağlamadığınız için RPM konusunda sorun yaşamanız mümkün. CPU ısındıkça RPM artmayacak çünkü öyle yaparsanız, ve o kadar pahalı bir şey almaya hiç gerek yok bence.
Hocam bende Corsair Carbide Spec Delta model kasa var, ben de bu soğutucudan alacağım ama daha öncesinden kontrolcüyü alıp benim kasanın önünde bulunan 3 tane ARGB fanların 3 pinli kabloları tek tek bağlayıp modlarını değiştirebilir miyim? Bana değişecekmiş gibi geliyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı