Dark Mini ARGB Kontrolcü ve Dark x126 RGB Soğutucu

Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde kasama Dark x126 marka soğutucu aldım, fakat anakartım MSI B450 Gaming Plus Max' de ARGB (3 pin) girişi olmadığı için soğutucumun RGB özelliğini kullanamıyordum. Sonrasında işe yarayacağını düşünerek "Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü " ürününü de satın aldım ve bugün elime ulaştı, montajını yaptım.

Soğutucu üzerinden gelen bir kabloyu kontrolcüye bağladım ve powerdan güç alarak çalıştırdım. Fakat tek renk yanıyor sadece değiştiremiyorum bunu adresleyebileceğim ne bir uygulama ne de bir kumanda var.
Ne yapmam gerek ?

Reset tuşunun veya varsa kasandaki Led Switch'ini adaptöre bağlayıp reset tuşuna basarak mod değiştirebilirsin.

Son düzenleme:
Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde kasama Dark x126 marka soğutucu aldım, fakat anakartım MSI B450 Gaming Plus Max' de ARGB (3 pin) girişi olmadığı için soğutucumun RGB özelliğini kullanamıyordum. Sonrasında işe yarayacağını düşünerek "Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü " ürününü de satın aldım ve bugün elime ulaştı, montajını yaptım.

Soğutucu üzerinden gelen bir kabloyu kontrolcüye bağladım ve powerdan güç alarak çalıştırdım. Fakat tek renk yanıyor sadece değiştiremiyorum bunu adresleyebileceğim ne bir uygulama ne de bir kumanda var.
Ne yapmam gerek ?
Merhaba, aynı problemi yaşıyorum ve bir kontrolcü satın alacağım satın alırken GamePower ARGB to RGB Fan Kontrolcü - incehesap.com bu kontrolcüye de bakmış mıydınız? Dark ile arasında ne fark var?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı