Dark Freezer X94BL ve MSI B450M PRO M.2 uyumu

Doppio

Femtopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Bir arkadaşım mATX anakartına çift fanlı kule tipi soğutucu almak istiyor, haliyle bu soğutucular geniş alan kaplıyor. Korktuğumuz bir durum var anakart küçük olduğu için RAM ve benzeri bileşenlerin birbirine engel olmasından korkuyoruz. Sistem özelliklerini ve alacağı soğutucuyu bırakıyorum. Eğer sorun çıkarsa soğutucu önerirseniz sevinirim.

Sistem özellikleri;
MSI B450M PRO M.2 V2.
AMD Ryzen 5 2600.
G.Skill Ripjaws V 16 GB (8 GB+8 GB) 3000 MHz CL 16.
Sapphire RX 590 8 GB Special Edition.
Adata SU630 240GB SSD.
Seagate 1TB 7200 PRM barrucuda.
Cooler Master MB520 500W 80+

İstediği soğutucu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle sorun çıksa bile iade etme şansın mevcut. Bu soğutucuya kullanan birisi olarak şunu diyebilirim. Eğer ilk defa bu tarz ürün montajı yapacaksın işin çok zor. Velhasıl bu ürünün ayak montajı cidden çok zordur. Montaj yaparken anakart yüzeyine zarar verme ihtimali bile var.

Ben sıkıntısız ve sağlıklı bir şekilde montajı yapmıştım, o zamanlar. Fakat dikkat etmek şart.

B250M üzerine takmıştım fakat fan yönleri arkaya doğru değil de yukarıya doğru montaj yaptım. RAM'lerin üzerine gelmemesi için bayağı fonksiyonel bir soğutucu her türlü her yöne montaj yapabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı