Dark Guardian Pro 4x120cm nasıldır?

@urktdbyme tamam ama ilk başta attığım Sharkoon Rev 200 modelinin incelemesini okusaydınız anlayacaktınız en iyisi şu şekilde anlatmak olucak:
Eki Görüntüle 571834

Gördüğünüz gibi önü tamamen mesh olan P400A ile derece farkı çok az hava akışı gayet iyi.

P400A olsa sizi daha rahat ettirecek sanırım ama stoğu yok ama ona yakın değerler alan bir kasa önerdim 😉
Bu nasış mümkün olabiliyo ya aklım almadı o kasanın önü neredeyse tamamen kapalıydı.Bu arada bu bilgileri yazan sitenin linkini paylaşabilir misin?
Bu nasış mümkün olabiliyo ya aklım almadı o kasanın önü neredeyse tamamen kapalıydı.Bu arada bu bilgileri yazan sitenin linkini paylaşabilir misin?
Bir de discord kullanıyosan id ve ip ni bırakırsan seni ekleyebilirim ordan daha kolay konuşabiliriz istersen.
Az önce rev200 modeline itopyadan baktım da sıvı soğutma kasanın ya önüne yada arkasına takılabiliyo arkasına takılırsa egzos fan diye bir şey ortada kalmıyo yani kasanın üstünde fan yeri yok.

Son düzenleme:
@urktdbyme En başta atmıştım forum üzerinde yapılmış bir inceleme. Sharkoon REV200 Detaylı İnceleme ve Sıcaklık Karşılaştırması - Technopat Sosyal
Güzel bir inceleme yazılmış.

Nasıl mümkün oluyor kısmına gelirsek kısaca mühendislik ve fan kalitesi. Sharkblade fanlar 12 CM fanlar içerisinde gayet güçlü denebilir birde iyi iç hacim ve yeterli hava boşlukları olduğu için sıkıntı olmamış. Zaten 570X gibi önü mesh olmayan ama hava alıcak yeri fazla olan kasalar var. Birde incelemesi içerisinde ön paneli açık şeklinde test yapılmış ama 2-3 derece oynamış sadece.

Egzoz fanın kalmasının bir önemi yok zaten sıvı soğutmayı radyatör görevinde kullanıncaksınız ama o fanlar boşa durmasın isterseniz konu sahibi şöyle bir şey yazmış:
Kasa zaten hali hazırda önde 3, arkada 2 olmak üzere 5 adet 12cm Shark Blade fanlarla geliyor.
Esktradan nereye takılabilir, eklenebilir dersen PSU tünelinin olduğu kısımdaki 9 adet kesiğin olduğu bölüme plastik kelepçe ile 12cm fan takabilirsin rahatlıkla olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı