Bu nasış mümkün olabiliyo ya aklım almadı o kasanın önü neredeyse tamamen kapalıydı.Bu arada bu bilgileri yazan sitenin linkini paylaşabilir misin?@urktdbyme tamam ama ilk başta attığım Sharkoon Rev 200 modelinin incelemesini okusaydınız anlayacaktınız en iyisi şu şekilde anlatmak olucak:
Eki Görüntüle 571834
Gördüğünüz gibi önü tamamen mesh olan P400A ile derece farkı çok az hava akışı gayet iyi.
P400A olsa sizi daha rahat ettirecek sanırım ama stoğu yok ama ona yakın değerler alan bir kasa önerdim![]()
Bir de discord kullanıyosan id ve ip ni bırakırsan seni ekleyebilirim ordan daha kolay konuşabiliriz istersen.Bu nasış mümkün olabiliyo ya aklım almadı o kasanın önü neredeyse tamamen kapalıydı.Bu arada bu bilgileri yazan sitenin linkini paylaşabilir misin?
Az önce rev200 modeline itopyadan baktım da sıvı soğutma kasanın ya önüne yada arkasına takılabiliyo arkasına takılırsa egzos fan diye bir şey ortada kalmıyo yani kasanın üstünde fan yeri yok.
Son düzenleme: