Dark Guardian Pro 4x120cm nasıldır?

dark guardian ile msi kasa arasındaki fark tam olarak ne anlamadım ikisininde de kasanın önündeki kava kanalları aynı gibi duruyo ayrıca dark ta kasa önünde 3 fan var.Topladığınız sistemdeki kasanın önünü ise tamamen cam kenarlarında küçük delikler var bence hava silkülasyonu bakımından en kötüsü o.Siz ne diyosunuz?Bu arada galax fikrini hala değerlendiriyorum.
Araştırmama göre konuda bahsi geçen Dark marka kasa soğutma konusunda başarılı fakat malzeme kalitesi olarak pek iyi değilmiş.

@urktdbyme En kötüsü falan değil.

Size yardımcısı olması için önü tamamen mesh ve hava akışı iyi olan P400A modeli ile karşılaştırması yapılmış bir inceleme bırakıyorum.

Arada olan farkın bir kaç derece olduğunu görebilirsiniz.

Kasa malzeme kalitesi özellikle bu paralara alıyorsanız paranızın hakkını vermesi için iyi olmalı en basiti farklı şeyler eklenebilir.

Rev 200 5 adet ARGB fan ile geliyor var tam bir görsel şölen. Birde Galax modelinin RGB fanlarını herhangi bir eklenti ve onun eksilerini yaşamadan görebilirsiniz.

Ekran kartı konusunda arada kalacak bir şey yok RTX 2080 Super>RTX 2070 Super. Galax modeli ile ilgili basit bir örnek vermiştim PCB kalitesi için.

Son düzenleme:
Kasa malzeme kalitesi özellikle bu paralara alıyorsanız paranızın hakkını vermesi için iyi olmalı en basiti farklı şeyler eklenebilir.

Rev 5 adet ARGB fan ile geliyor var tam bir görsel şölen. Birde Galax modelinin RGB fanlarını herhangi bir eklenti ve onun eksilerini yaşamadan görebilirsiniz.
ben rgb yi gerçekten önemsemiyoruö verdiğim parayla max performans alayım yeter.

Rev 200 5 adet ARGB fan ile geliyor var tam bir görsel şölen. Birde Galax modelinin RGB fanlarını herhangi bir eklenti ve onun eksilerini yaşamadan görebilirsiniz.

Ekran kartı konusunda arada kalacak bir şey yok RTX 2080 Super>RTX 2070 Super. Galax modeli ile ilgili basit bir örnek vermiştim PCB kalitesi için.
Evet ama bütçemi aşıyorum galax alırsam ayrıca o kasada 5 fan olabilir ama dediğim gibi kasanın önündeki hava silkülasyonu çok kötü duruyor.Sence de öyle değil mi?
Önceki konuda ekstra RGB fan almak istediğiniz söylemiştiniz o yüzden 😀

Attığım hem kasa hem ekran kartı karşılaştırmalarına bakarsanız benim sistemin daha mantıklı olduğunu anlarsınız.
Öyle bir şey yazdığımı hatırlamıyorum belki başka bir şey kastetmişimdir veya sadece fan olarak söylemişimdir emin değilim.

Sence de öyle değil mi?
Değil incelemeyi okudunuz mu?

Daha iyi anlamanız için bu kasanın inceleme ve karşılaştımalarını izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

cpu_all-phanteks-p400a-review (1).png

Bu şekilde zaten bütçeyi aşmazsınız:
PSU yeterlidir W olarak ama PSU size sıkıntı çıkarma olasılığı yüksek.

Bu şekilde çok daha kaliteli, güçlü ve görsel şölen bir sistem oldu

Hem kafanız kasa-PSU konusunda rahat olur hem daha güçlü bir sistem almış olursunuz.

Değil incelemeyi okudunuz mu?

Daha iyi anlamanız için bu kasanın inceleme ve karşılaştımalarını izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 571832
Bu şekilde zaten bütçeyi aşmazsınız:

İyi de bu videodaki kasa bana topladığın pc deki kasayla aynı değil ki.

@urktdbyme tamam ama ilk başta attığım Sharkoon Rev 200 modelinin incelemesini okusaydınız anlayacaktınız en iyisi şu şekilde anlatmak olucak:
Screenshot_20200524_031030.jpg

Gördüğünüz gibi önü tamamen mesh olan P400A ile derece farkı çok az hava akışı gayet iyi.

P400A olsa sizi daha rahat ettirecek sanırım ama stoğu yok ama ona yakın değerler alan bir kasa önerdim 😉

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı