Dark Guardian vs Dark Diamond Pro Mesh

Dark Guardian kullanıyorum ve gerçekten güzel bir kasa. Dark'ın başka kasalarına sistem topladım ve gerçekten kötülerdi. Dark'ın genel sorunu; malzeme kalitesi fazla dandik oluyor. Montaj işlemlerinde sorun yaratabiliyor da ama Dark Diamond bütçenize uygunsa soğutma konusunda başarılı olacağını düşünüyorum.

Dark Guardian kullanıyorum ve gerçekten güzel bir kasa. Dark'ın başka kasalarına sistem topladım ve gerçekten kötülerdi. Dark'ın genel sorunu; malzeme kalitesi fazla dandik oluyor. Montaj işlemlerinde sorun yaratabiliyor da ama Dark Diamond bütçenize uygunsa soğutma konusunda başarılı olacağını düşünüyorum.
Hocam çok ekstrem bir şey aramıyorum. Hangisi daha iyi soğutur? Diamond Pro Mesh de yeterli ise onu alayım yok illa Guardian al derseniz onu alayım.

Hocam çok ekstrem bir şey aramıyorum. Hangisi daha iyi soğutur? Diamond Pro Mesh de yeterli ise onu alayım yok illa Guardian al derseniz onu alayım.
Diamond Pro soğutma açısından yeterlidir, hiç bütçeyi aşmaya gerek yok. Malzeme kaliteleri de yakındır diye tahmin ediyorum. Sakın MESH olmayan modeli almayın!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı