Dark Hexagon Nasıldır ?

Ah Janissary ah. Elim yoruldu cevap yazmaktan. Dark konusunu burada bırakalım. Bir kasaya en az 220 TL ayrılmalı, 2500 TL üstü bütçelerde. 220 TL'ye de Corsair Spec 01 var. Daha alt bütçelerde alınabilir, ama 3500 TL'lik sistemde alınmaz. Bu konuda anlaşalım ve tartışmayı daha fazla uzatmayalım.

Dark'ın son gelen kasaları iyi değil. Dark üretmiyor bu kasaları Çin'den tedarik ediliyor. Dark sadece üzerine kendi markasını yerleştiriyor. Önerilip önerilmeme meselesine gelirsek buna benzer yapıda birçok farklı marka kasa var. Misal yukarda @cengo42 paylaştığı Akasa LX hem daha ucuz ve bana kalırsa malzeme kalitesi bundan bir tık daha iyi. Ben bu yüzden önermedim.

Önceden Dark N10 200 TL civarında idi ve tam bir F/P ürünüydü. Sonra fiyatı uçtu. Ben şu an Dark kasa zorunda olmadıkça önermem. Herkez bileşenlerine nazik davranmıyor. Bence 3500 TL lik sistem için 200-300 TL bütçe ayırılmalı. Bu bütçede benim favorim Deep Cool Dukase ve corsair Spech 01.
Yurtdışından getirme imkanı olan NZXT S340 getirsin uğraşmasın. Keşke ülkemizdeki fiyatı daha düşük olsa.

Önceden Dark N10 200 TL civarında idi ve tam bir F/P ürünüydü. Sonra fiyatı uçtu. Ben şu an Dark kasa zorunda olmadıkça önermem. Herkez bileşenlerine nazik davranmıyor. Bence 3500 TL lik sistem için 200-300 TL bütçe ayırılmalı. Bu bütçede benim favorim Deep Cool Dukase ve corsair Spech 01.
Yurtdışından getirme imkanı olan NZXT S340 getirsin uğraşmasın. Keşke ülkemizdeki fiyatı daha düşük olsa.
Bu kasalar nasıldır acaba: CoolerMaster MasterBox 5 USB3.0 x 2 MidTower Beyaz Glossy Panel Modüler Kasa
Corsair Carbide 270R Mid-Tower Pencereli Kasa

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı