Dark N10 Alınır mı?

Dark n10 almalımıyım ?

• Evet kesinlikle

Oy: 26 86,7%
  • Hayır almamalısın

Oy: 4 13,3%

• Oy verenlerin toplamı
    30
Çok az daha koyup daha kaliteli olan Aerocool Aero-800 model kasayı almanızı tavsiye ederim.
Aero800'de güzel fiyatına göre yalnız pek fark yok aralarında. Dark N10 2 adet tanesi 2 tane fanı kontrol edebilen fan kontrolcüleri ve 4 adet ledli fanıyla bence bir adım önde. Aero800 inceleme videolarından gördüğüm kadarıyla sac kalitesi düşük ve çok çabuk çizilebiliyor. Dark N10'da bu durum nasıl bilmiyorum ama tabi bu fiyat aralığı için normal bir durum denebilir.

Benzer alternatifler var. Aerocool LS-5200, Akasa Venom LX, Deepcool Dukase gibi bunlardan birini düşünebilirsin.
Önerdiğiniz kasalarda çok güzel ama eğer harici olarak fan alınmayacaksa içerisinde 5 Fanla gelen Dark N10 daha cazip bence. Önerdiğiniz 1. ve 2. kasa gayet güzelmiş.

Aero800'de güzel fiyatına göre yalnız pek fark yok aralarında. Dark N10 2 adet tanesi 2 tane fanı kontrol edebilen fan kontrolcüleri ve 4 adet ledli fanıyla bence bir adım önde. Aero800 inceleme videolarından gördüğüm kadarıyla sac kalitesi düşük ve çok çabuk çizilebiliyor. Dark N10'da bu durum nasıl bilmiyorum ama tabi bu fiyat aralığı için normal bir durum denebilir.
Fan kontrolcüler toplamda 5 adet fanı kontrol edebiliyor. Kontrolcülerden birisi 2 adet birisi 3 adet kontrol edebiliyor.

4fanı kontrolcüye egzos fanını anakarta bağlıya bilirmiyim hangisi daha iyi kontrolcülerin hepsinimi yapması yoksa egzos fanı anakart üzerinden ?

Siz ne kasa kullanıyorsunuz

Almalımıyım sizce dark n10nu aero 800ü açma tuşu önde ve bana güzel gelmedi üste daha hoş son sistem toplamayı düşünüyorum i3 7100 b250 gaming m3 gibi

O değilde dark n10 yükselişte hergün artıyor 281 olmuş alcağım zaman inşallah 300olmaz :))

Siz ne kasa kullanıyorsunuz

Almalımıyım sizce dark n10nu aero 800ü açma tuşu önde ve bana güzel gelmedi üste daha hoş son sistem toplamayı düşünüyorum i3 7100 b250 gaming m3 gibi

O değilde dark n10 yükselişte hergün artıyor 281 olmuş alcağım zaman inşallah 300olmaz :))
Ben 200 lira civarındayken almıştım. Dolar yükseldiği için fiyatıda yükselmiş haliyle. Benim Dark N10 dan sonra beğendiğim kasa modelleri 700 TL'den başlıyor.

Baya çokmuş 700üstü. bakalım aldıktan sonra teker teker parçalarını alacağım vatandan garanti olayı yüzünden oradan alıyorum parçaları topladığımda bide ben inceleme atayım kimse soğutmasını düzgün anlatamamış :)

Kasa alınabilir. Bir yakınıma topladığım sistemde kullandık. Fiyatına göre gayet uygun.

Parçaları neden Vatan'dan alıyorsunuz? Başka yerden alınca garanti olmuyor mu? Tabi son karar sizindir ama nerede uygunsa oradan alınmalıdır. Bir çok güvenilir site var. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı