Dark N10 Detaylı Inceleme

Evet arkadaşlar uzun zamandır kullandığım kasanın bir incelemesini yapmış bulunmaktayım olabilidiğince her detaya inmeye çalıştım iyi seyirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Resimlerini attığım iki vidada yanlışmış, üçüncü bir vida varmş. O ilk toplama heycanıyla fark edememişim :)

En küçük ile en büyük vidanın ortası, sayıları 12 tane olan vidalarmış anakart vidaları, dün fark ettim :D

Şuan hala kesin emin değilim de, doğru anakart vidalarının yakın çekim resmini çekip, paylaşabilir misiniz benimle ?
Akşam eve geçince atarım tabiki.

41 cm'e kadar olan tüm ekran kartlarını rahatlıkla takabilirsin. Ki piyasada max 36cm var diye biliyorum :)

Dostum bi hatırlatayım, belki arada unutmuşsundur :)
Telefonum odaklanmadığı için bu kadar oldu kusura bakma.
20160823_204228.jpg 20160823_204321.jpg

Telefonum odaklanmadığı için bu kadar oldu kusura bakma.

Aynı vidaları kullanıyoruz dostum, bugün bir kargaburun alarak çıkaramadığım 3 vidayı daha çıkarttım, tüm vidaları aşağıda resmini paylaştığım vidalardan yaptım, içim rahat artık :)

Dosya Ekleri

• anakartvidası.jpg
    anakartvidası.jpg
    142,1 KB · Görüntüleme: 187
hocam sıvı soğutmanın aynısı var sizinki doğru montaj mı ona göre hortumları üste doğru benim altta değil ısı farkı yapar mı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00