Dark N10 için mavi LED'li CPU Soğutucu önerisi

Abu!

Hectopat
Makaleler
7
Yer
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Arkadaşlar işlemcim i5 6402P stok soğutucuyu kullanıyorum. Hem ses olarak daha sessiz çalışacak ve kasanın mavi LED'li fanlarıyla uyumlu gözükecek güzel bir işlemci soğutucu arıyorum. Bütçem Max 100 TL. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi led olayı, tercih etmeniz gereken ürün kategorilerini çok fazla daraltıp sizi fiyat performans oranından uzak ürünlere itecektir. Fiyat performans olarak Alpenföhn Ben Nevis öneririm. Ürün anakartınızla uyumludur.

Alpenföhn ''Ben Nevis'' CPU-Cooler Kasa Fanı 84000000119 - Nanokatalog

Mavi led benim için şart derseniz bu ürünü alabilirsiniz.

DARK Freezer X120 DKCCX120 CPU Soğutucu En Uygun Fiyatlarla Bilisimport.com'da
Dostum zaten asıl amacım güçlü bir soğutucu almak değil. Kasamın içi daha hoş gözüksün ve daha sessiz çalışsın yeter. Ama eğer alırsan pişman olursun diyorsan Dark Freezer X94BL Mavi LEDli CPU Soğutucu (DKCCX94BL) Fan bu ürünü senin dediğin ürünü alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim bakacağım.

Dostum zaten asıl amacım güçlü bir soğutucu almak değil. Kasamın içi daha hoş gözüksün ve daha sessiz çalışsın yeter. Ama eğer alırsan pişman olursun diyorsan Dark Freezer X94BL Mavi LEDli CPU Soğutucu (DKCCX94BL) Fan bu ürünü senin dediğin ürünü alırım.
Dark Freezer X94BL çift fan ve fanların 92MM olması seni sessizlik konusunda hayal kırıklığına uğratabilir. Yine de Dark Freezer X94BL fiyat performans olarak tercih edilecek bir ürün. Bütçede sıkıntı yoksa DARK Freezer X120 alabilirsin.

100 TL'ye 120 MM fan destekli soğutucu almak, led fanlı soğutucu almaktan öncelikli olmalıdır. Hiç olmazsa soğutucunun fanını değiştirebilme imkanı vardır. 120 MM'den aşağı destekli soğutucuda ne yaparsan yap daha gürültülü çalışacaktır.
Siz ne önerirsiniz?
Dark Freezer X94BL çift fan ve fanların 92MM olması seni sessizlik konusunda hayal kırıklığına uğratabilir. Yine de Dark Freezer X94BL fiyat performans olarak tercih edilecek bir ürün. Bütçede sıkıntı yoksa DARK Freezer X120 alabilirsin.
Dostum açıkçası bütçe artabilir ama arttırmak istemiyorum. Çünkü sonuçta işlemcim stok soğutucuyla bile sıkıntısız çalışıyor.
Dark Freezer X94BL Mavi LEDli CPU Soğutucu (DKCCX94BL) Fan
Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir soğutucudur. Kendim kullanmaktayım performansı fiyatına göre çok çok güzel oyunlarda 50 dereceyi nadir geçiyorum. Kötü tarafı ise sesli çalışan bir soğutucu.
Dostum benim için önemli olan sessizlik.

Siz ne önerirsiniz?

Dostum açıkçası bütçe artabilir ama arttırmak istemiyorum. Çünkü sonuçta işlemcim stok soğutucuyla bile sıkıntısız çalışıyor.

Dostum benim için önemli olan sessizlik.
Çokta sesli değil ama duyuluyor işte.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı