Dark N10 VS Dark Guardian

MaskeliÇilek

Hectopat
Arkadaşlar bir süredir Cooler Master Masterbox Lite 5 kullanıyordum ancak hava sirkülasyonundan hiç memnun değilim. Sizce Dark N10 mu almalıyım yoksa Dark Guardian mı? Hangisini hava sirkülasyonu vs daha iyi? Ayrıca 500-600 civarı arası önerebileceğiniz başka kasalar var mı?

MB511 önerebilirim. Kendim kullanıyorum, hava sirkülasyonu falan gayet iyi. Yalnız fanları aşırı olmasada, sesli çalışıyor.

Dark Guardian hava akışı konusunda daha iyi bir kasa. Kendim de kullanıyorum ve hava akışı açısından öneririm ancak malzeme kalitesi orta sınıf. Önereceğim kasanın içinde fan olması zorunlu mu?
Yani pek bilgim yok hangi kasa daha iyidir vs. Siz hangisini önerirseniz. Bu arada aşağıda arkadaş mesh panel yapabilirsiniz demiş. Sizce faydalı olur mu?
Elinde mis gibi kasa var CM'den Dark'a geçme en basitinden ön paneli sök veya mesh ön panel bul.
Şuanki hali cidden kötü. Kasaya uygun mesh panel nasıl bulabilirim biraz baktım ama uygun mu bilmiyorum.

Cougar Panzer-S ilk gördüğümden beri çok hoşuma giden bir kasadır. Kasayı almak için değil en azından görebileyim diye sırf merakımdan bir sürü yere gittim geldim, gördüm de çok güzel bir kasa. Soğutması nasıldır hatta fan sayısı nedir onu bile bilmiyorum sanıyorum arka egsoz fanı yoktu ama bir ara 650 TL lere düşmüştü. Aciliyetle lazım olan bir donanım olmadığı için almadım alayım diye kendimi ikna etmedim ama hala alsamıydım acaba der dururum.
Hep bir kasa alasım var ama hem çok model olması hemde her geçen gün yenilerinin çıkıyor olması hem de deli gibi ihtiyacım olan bir donanım olmadığından ikilemde kalıyorum. Guardian da hoş alınabilir kasa seçeneklerim arasında ama onda da arkada yapılan kablolamanın, içeriden bakılınca görünebileceği boşlukların oluşu rahatsız ediyor beni.
DarkFlash Aquarius-Mesh kasa da geçenlerde kıbrısta ki bir tanıdığa alınan bir kasa, kendim göremedim doğal olarak ama bütçe sebebi ile buna yönlendirdiğim ve biraz dar olsa da çok beğendiği bir kasada oldu.

Bende CM 690 serisinin adını unuttuğum bir modeli vardı. 2 gün oldu Dark Guardian Pro'ya geçeli. Malzemesi orta sınıfta kalır kesinlike ama hava sirkülasyonu 10 numara. Zaten çok iyi olan ısı değerleri daha da düştü ki daha 2 tane üste fan gelecek. 25 yaşında aRGB ile tanıştım ve çok şık oluyor bence. Kasa tavsiyemdir ama sadece "Pro" modelini öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı