Dark Prestige Kasa

10236532424754.jpg

Dark sağlam ilerliyor bana kalırsa.

Ölçüm yapılması lazım net bir şey söylemek için ama 20x2 fanın sağlıklı hava sirkülasyonu için bana ufak geldi yan delikleri. Ayrıca 500 lira fiyat biçip, diskler için hala vidalama sunuyorsanız bence o kasa olmamıştır. Kablo geçiş yerlerinde de lastik koruyucu olmaması cabası.

50 100 TL olsa bence tercih edilebilirdi. Piyasa fiyatlarında coolermaster corsair in kasaları var. MB511 gibi gibi.

Kasanın videosu daha :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben gerçekten çok beğendim. Hava boşlukları da gayet yeterli bence. Full Mesh seçeneğimiz de olsaydı daha iyi olurdu ama tempered glass olunca ön taraf malesef bu şekilde olmak zorunda kalıyor ki çoğu kasa zaten bundan daha az boşluk bırakıyor önde. H500M'de de bu şekilde boşluklar var fakat kimse onu eleştirmiyor. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı