Dark Souls 1 mi daha zor 2 mi?

Visenya

Hectopat

Not: Dark Souls 1 oynuyorum, yaklaşık 50 saatim var. Hiç öyle ahım şahım zorlanmadım. En fazla bir bossu 3. deneyişimde kestim.

2'yi oynuyorum şu an tekrar 1. indirime girince bitireyim dedim. Yine bir 5-6 saat alışma süreci var. Harita bağlantıları 1 gibi değil. 1 bu konuda çok daha ileride. DLC'yi aldım herkes gereksiz bir zorluğu var diyor bakalım gelince göreceğiz. Tek kişi için dizayn edilmemiş bayağı diyorlar zaten oyunun başında miyazaki yok belli. Gereksiz boş kararlar alınmış. 2 daha zor 1'den ancak iyi bir Build ve alışınca rahat oynanıyor.

Bir ara oynama fırsatı bulmuştum, iki bana daha zor gelmişti. Üstteki arkadaşın da belirttiği gibi en kolay olanı bence de bir.

Not: Dark Souls 1 oynuyorum, yaklaşık 50 saatim var. Hiç öyle ahım şahım zorlanmadım. En fazla bir bossu 3. deneyişimde kestim.
Düşmanlar, bosslar, mini bosslar, bölgeler kısacası her açıdan Dark Souls 2 daha zor bir oyun. Ama çokta bir fark yok. 3 oyunda da önemli olan oyunu çözmek. Defalarca öldüğünüz düşmanların bir süre sonra saldırılarını çözünce bir nevi ustalaşıyorsunuz. Oyunun yapılış amacı bu zaten. 2 oyunu da oynasanız başta ter dökeceksiniz zamanla alışacaksınız. O yüzden zorluğuna göre değilde hangisini daha çok beğendiyseniz ona göre karar verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı