- Makaleler
- 1
Yani bu oyunları zerre oynayamam. 10 dakika geriden başlamak canım sıkıyor.Hocam dark souls 3 en çok bonfire olan oyun.
Dark Souls 2 az diyordum 1'e geçince lafımı geri aldım.
Yani bu oyunları zerre oynayamam. 10 dakika geriden başlamak canım sıkıyor.Hocam dark souls 3 en çok bonfire olan oyun.
Dark Souls 2 az diyordum 1'e geçince lafımı geri aldım.
Yani bu oyunları zerre oynayamam. 10 dakika geriden başlamak canım sıkıyor.
Her şey zor. Zorluğu şahsen bana güzel, eğlenceli geldi fakat o save sistemi... O save sistemi oyunu sildirdi bana.Ulan şu Souls oyunlarında zor olan nedir? Bende deneyeceğim ama param yok şu an.
Düşmanlar sizi öldürmek için uğraşıyor, onları takmazsanız ölürsünüz.Ulan şu Souls oyunlarında zor olan nedir? Bende deneyeceğim ama param yok şu an.
Yaşasın save emilatörleri!Dark Souls 3 oynamayı denedim, sevdim oyunu, oynardım fakat o save sistemini görünce direkt sildim oyunu.![]()
Öyle bir mod mu var?Yaşasın save emilatörleri!
Hocam öyle oynamayan daha iyi.Öyle bir mod mu var?
Yani bilmiyorum Souls için var mı ama emülatörlerle oynarsanız istediğiniz gibi save alabiliyorsunuz, öyle olması lazım. Tabi Souls için niye olsun bilmem ama. Olabilir de.Öyle bir mod mu var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.