Steam Dark Souls 2 sofs upgrade indirime girmediği nereye bildirilir?

Tugr2064

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi normal Dark Souls 2'yi Scholar of the First Sin Edition yapmak için bir upgrade var fakat o indirime girmemiş. Lakin normal sofs girmiş. Bende de normal Dark Souls 2 var bunu, nasıl desteğe yazabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarı ile siz bu yüzünden desteğe bunu bildirerek yükseltmenin de indirime girmesini istiyorsunuz ama adamlar yapmadı ise yapmamıştır yani. Bunun bir çözümü olmaz. Desteğe bu talep ile yazdığınıza gidip SOFS edition'ı alabilirsiniz derler büyük ihtimalle.

Bildiğiniz gibi normal Dark Souls 2'yi Scholar of the First Sin Edition yapmak için bir upgrade var fakat o indirime girmemiş. Lakin normal sofs girmiş. Bende de normal Dark Souls 2 var bunu, nasıl desteğe yazabilirim?
Evet onu bende farkettim. Dark souls 2'ye sahip olmadığım için indirimli halini aldım. Onu yakın zamanda düzeltirler umarım. Nereye bildirilebilir bilmiyorum. Reddit gibi forumlarda açılan konularda, hata bildirme sayfası veya sayfalarını bulabilirsiniz. Eğer bulabilirsem, tekrar dönüş sağlarım..

Evet onu bende fark ettim. Dark Souls 2'ye sahip olmadığım için indirimli halini aldım. Onu yakın zamanda düzeltirler umarım. Nereye bildirilebilir bilmiyorum. Reddit gibi forumlarda açılan konularda, hata bildirme sayfası veya sayfalarını bulabilirsiniz. Eğer bulabilirsem, tekrar dönüş sağlarım.

Teşekkürler bulduğunuzda buraya paylaşsanız bende talebimi yazayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı