Dark Souls 3 DLC'leri Eneba'dan alınır mı?

Evet hocam satın aldım fakat ilk denememde satın alamadım Ziraat Bankası'ndan 2. denememde oldu.

Hocam bir sorun yaratır mı acaba çekiniyorum.

1703534239461.png

Ve hangi satıcıdan aldınız hocam?

Son düzenleme:
Keyınstantdelivery adlı kullanıcıdan satın almışım hocam ben DLC'leri.

Hocam şu an bütçem 500TL acaba DS2 sotfs mı alıp geçsem yoksa üzerine bir 100TL daha koymaya çalışıp DS3 mü alsam?

Açıkçası bütün Dark Souls serisini oynamak istiyorum. DS2'yi miyazaki reis olmayınca tam oturmamış kötü diye okumuştum değmez mi acaba bilmiyorum.

Hocam şu an bütçem 500TL acaba DS2 sotfs mı alıp geçsem yoksa üzerine bir 100TL daha koymaya çalışıp DS3 mü alsam?

Açıkçası bütün Dark Souls serisini oynamak istiyorum. DS2'yi miyazaki reis olmayınca tam oturmamış kötü diye okumuştum değmez mi acaba bilmiyorum.

O kararı sizin vermeniz gerekiyor ben vanilla sürümü oynadım fena değildi. Ama hangi oyunu alırsanız alın siteden 1 euro ekstra servis ücreti gibi bir şey ödemeniz gerekiyor bilginiz olsun.

O kararı sizin vermeniz gerekiyor ben vanilla sürümü oynadım fena değildi. Ama hangi oyunu alırsanız alın siteden 1 euro ekstra servis ücreti gibi bir şey ödemeniz gerekiyor bilginiz olsun.

Tamamdır hocam çom teşekkürler son olarak bu DS2 sotfs umarım upgrade değildir yani oyunu veriyordur. Onun hakkında bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı