Dark Souls 3 güzel mi?

Masque

Centipat
Steam indirimlerinde 44 TL'ye düşmüş, sizce alınır mı? İlk 2 oyununu oynamadım hikayesel olarak kaçırdığım şeyler olur mu ve parasına değer mi bu sorulara cevap verirseniz çok sevinirim.

Souls oyunları olarak Sekiro'yu 10 kere bitirmişimdir. Bu yüzden oynamak istiyorum ama oyun Sekiro'ya göre çok yavaş gibi.

Steam indirimlerinde 44 TL'ye düşmüş, sizce alınır mı? İlk 2 oyununu oynamadım hikayesel olarak kaçırdığım şeyler olur mu ve parasına değer mi bu sorulara cevap verirseniz çok sevinirim.

Souls oyunları olarak Sekiro'yu 10 kere bitirmişimdir. Bu yüzden oynamak istiyorum ama oyun Sekiro'ya göre çok yavaş gibi.
Bende sana sorayım sekiro nasıl,souls olarak deneyimim yok.

RPG oyunları seviyorsan alınır. Sekiro dediğin gibi Dark Souls 3'e göre çok daha hızlı akan bir oyun ama Dark Souls 3 RPG seven bir oyuncuyu kesinlikle tatmin eder. Ayrıca oyun süresi çok uzun. Ayriyeten atölyede bolca mod bulunacaktır.

44 TL mi? Zam mı geldü çünkü eskiden indirime girince 30 TL'ye düşüyordu.

Sekiro soulslara göre daha hızlı, hikayesi güzel ama ilk oynayacak olanlar için zor deflect mantığını iyi kavraman lazım. Onu kavradıktan sonra çok saracak oyun beni çok sardı 4 farklı son var oyunda ama 1 ana son var 3 sonu da kendin aktif etmen lazım oyun içinde yaptıklarına göre.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı