Dark Souls 3 için rehber önerisi

Aegon.Targaryen

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 7840HS
32 Gb Ram
Nvidia Geforce Rtx 4060
1 Tb Ssd
Meslek
Digital Baskı
Uzun zamandır oynamak istediğim ve her açtığımda 1-2 saat zor dayanıp oyunu kapatıyorum. Arayüzün PS kontrolcü olması ve İngilizce seviyemde iyi olmadığı için oyunda gelişim konusunda bilgi edinemiyorum. Zor oyunları severim ama bir şey anlamadan veya öğrenemeden ilerlemek oyundan soğuttu beni açıkçası. Bir yanımda oyunu oynayıp bitirmek istiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Klavye ile oynuyorum fakat gamepad'imde var onunla oynasam daha mı iyi olur?

Uzun zamandır oynamak istediğim ve her açtığımda 1-2 saat zor dayanıp oyunu kapatıyorum. Arayüzün PS kontrolcü olması ve İngilizce seviyemde iyi olmadığı için oyunda gelişim konusunda bilgi edinemiyorum. Zor oyunları severim ama bir şey anlamadan veya öğrenemeden ilerlemek oyundan soğuttu beni açıkçası. Bir yanımda oyunu oynayıp bitirmek istiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Klavye ile oynuyorum fakat gamepad'imde var onunla oynasam daha mı iyi olur?
Wiki'ye bak bence, Emin Çıtak falan zaman alır zevkinizi öldürür. Tıkandığın yerde Wiki'yi aç, Türkçe yama kur oyunu (Steam'deysen) ofllinea al misler gibi oyna.

Wiki'ye bak bence, emin çıtak falan zaman alır zevkinizi öldürür. Tıkandığın yerde Wiki'yi aç, Türkçe yama kur oyunu (Steam'deysen) ofllinea al misler gibi oyna.

Türkçe yama çok araştırdım hatta 1 tane bulmuştum ama oda çalışmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı