Dark Souls 3 İlk Boss nasıl geçilir?

Teşekkürler. Knight devam edeceğim.

Çok bilmemekle beraber doğru olduğunu gameplay videolarından bende gördüm. Genelde öyle oluyor. Ama Knight Class'ı oyunun ana classı olduğu için ve güzel bir tasarıma sahip olduğu için onunla oynayacağım.
Bombayı kullanma tuşu neydi? Bulamadım internette. Ve yakın durmuyormuşum Boss'a. Asıl olay yakın durmak sanırım.
Arkadaşlar dediklerinizi yaptım ve 6.5 saatlık oynanış sonucu geçtim :D. Fakat şimdi de şöyle bir sıkıntı var. Firelink shrine diye bir yere geldim orada da ayin falan yapıyorlar adamın biriyle konuşurken yanlışlıkla vurdum. Ve adam çok güçlü olduğu için öldüm. Normal konuşulması gerekilen bir NPC yani boss falan değil. Ve öldürüp öldürüp duruyor doğduğumda da hala peşimde oluyor dışarı da kaçamıyorum kapılar kilitlenmiş.
Firelink Shrine ana mekan gibi bir şey hocam karakterine seviye atlatman için konuşman gereken NPC tüccar vs. o mekanda hep. Ama dediğin NPC ile hiç fight yapmadım bilemiyorum. 😕

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı