Dark Souls 3 nasıl birisi ile oynanır?

dksişm

Centipat
Amacım arkadaş ile falan değil, dün yerde bir yazı yazıyordu üstüne gelip X e bastım(PS4 Controller ile oynadığımdan öyle anlatacağım) yerden birini çağırdım mad Dark Spirit mi neydi. Şimdi bu eleman gerçek oyuncumu yoksa rastgele bir düşman mı? Eğer gerçek değilse başka rastgele birisi ile nasıl oynarım? Çünkü biraz garip gelebilir fakat ben arkadaş ile oyun oynamaktan nefret ederim, sizin arkadaşsız zevki çıkmıyor dediğiniz çoğu oyunu arkadaşsız oynayıp zevk aldım, o yüzden buradada amacım arkadaşım değil rastgele birisini çağırıp oynamak. Birlikte ilerlemek falan. Bir de yerde kanlar oluyor onlar bizim gibi oynayanların kanı mı yoksa düşmanların kanı mı?

Oyunda gerçek oyuncular ya da NPC imzaları olur onları çağırdığınızda size yardım ederler, o kanlarda ölenlerin nasıl öldüğünü gösteriyor bakmanız iyi olur tuzak falan olursa öğrenirsiniz.
Oyunda ölürseniz NPC ya da gerçek oyuncuları çağıramıyorsunuz ember kullanıp tekrar eski haline dönmeniz lazım.
Undead laneti olan bir karakter olduğumuzdan ölümsüzüz ama her öldüğümüzde insan olmaktan biraz daha çıkıyoruz.
Oyunun lore öğrenirseniz daha rahat oynarsınız.
Ember sürekli kullanmayın biterse sıkıntı yaşayabilirsiniz.(Ember - Dark Souls 3)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı