Dark Souls PC'de Klavye İle Nasıl Oynanır?

Oyunu neredeyse bitirdim sanırım. PS4 gelince Bloodborne'de PvP atmaya devam edeceğim. Knight Artorias bossunu geçtim. Epey zordu. Yani 5-6 deneme de falan geçebildim ancak. Zaten bu saatten sonra da 4-5 boss kaldı. Gravelord Nito, Gwyn, Bed of Chaos birde Manus.

Dark Souls'u bitirdim dün gece. Bugün PVP attım biraz. Softban yememişim meğer. Dün akşam e-posta ile geri döndüler. Dark Souls II aldım. Daha önce hep Scholar Of The First Sin versiyonunu oynadım. Birde bunu oynamak istedim. Yalnız ben Manus'u öldüremedim ona çok üzüldüm. Oyun 5 FPS'e düşüyor orada ve oyundan atıyor. Orada ki Hex büyüsünü de alamadım. Neyse artık.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı