Dark Souls 3'e başlayınca ne yapılmalı?

QuoVadis46

Centipat
Daha fazla  
DS3 başladım ama nasıl oynamam gerektiğini bilmiyorum. Mesela nerede item var hikayede ilerlemek için nereye gitmeliyim, shortcutlar nerede secret Wall'ar nerede hangi item için ne yapmalıyım? Fazla bilgisizim. Siz DS3 oynarken YouTube'dan mı bakıyorsunuz yoksa baktığınız bir site var mı? YouTube'a bakarım ama çok yavaş ilerlerim diye korkuyorum. Nereden destek almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
DS3 başladım ama nasıl oynamam gerektiğini bilmiyorum. Mesela nerede item var hikayede ilerlemek için nereye gitmeliyim, shortcutlar nerede secret Wall'ar nerede hangi item için ne yapmalıyım? Fazla bilgisizim. Siz DS3 oynarken YouTube'dan mı bakıyorsunuz yoksa baktığınız bir site var mı? YouTube'a bakarım ama çok yavaş ilerlerim diye korkuyorum. Nereden destek almalıyım?

Merhaba YouTuber olarak emin çıtak'a bakabilirsiniz eğer çok uzun anlatımlar sevmiyorsanız
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan yardım alabilirsiniz.

Sadece takıldığın yerde internete başvur, onun dışında internetten video falan bakma kendin oyna. Bu oyunlar hiçbir köşesinde ne olduğunu/olacağını kestiremediğin oyunlar, internetten bakıp neyin nerden çıkacağını bildiğin zaman büyüsü bozuluyor.

Emin ol kendin keşfettiğin ve kendin karşılaştığın sürece Soulslar unutulmaz bir deneyim haline geliyorlar. İlk oynadığımda yakalandığım tuzakları hala hatırlıyor, arkadaşlarıma anlatıyor ve gülüyorum.

Bir kez kendin bitir. Sonra rehberden gidersin. Video izleyerek gideceksen hikaye ve boss hikayeleri tam olarak anlatan videoları tercih et. Bu konuda Ayazmon kanalını öneririm. Adam videoları bölüm bölüm ayırmış sadece istediğin item veya hikayeyi açıp hızlıca öğrenebilirsin.

Anladım şu an oynuyorum oyunda yaklaşık 20 saat oynadım ve Crystal Sage'i daha yeni yendim ve sanırsam sonraki abyss watcher sizce yavaş mı ilerliyorum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı