Dark Souls 3'ü sonunda bitirdim!

1 oyunu sevsem de bossları geneli kolay, +5 black knight sword ile 4 büyük ruhu kolayca yendim, pyromancer çok kullanmadım 4 büyük ruhta.
DS2 pyromancer için the gutter dark pyromancer flame aldım sonra black gulch fragrant borch of yore ile shaded wood yolundaki kadından büyüleri aldım bunu 5 karakter denemem sonucunda yapabildim ve oyunu öyle 2 gün sonra bitirdim ama bir süre sonra genelde yakın dövüş olarak oynadım.
Sif yapay zekasını baya güzeldi gerçekten.
Cealess boss hatırlıyorum güzel bir savaştı ama onun olduğu bölgeyi hiç sevmiyorum.
Pyromancer oynadım looking class knight dışında hiç bir boss beni oyunda zorlamadı.
Oyun cidden kolay aslında yüzde yüz koruması olan kalkan olmadan oyun biraz zor.
Artık "git gud" bir "pıleyır" sın. Tebrikler!
Evet, öyleyiz bide oyunlar zor değil.
Knight ile DS2 başlayın ve oyuna hükmedin.

Cesaret edemediğim için oynamıyorum ;(
Bende böyle yaklaşıyordum seriye hatta Dark Souls 2 ye başlamadan önce bir ton rehber videosu falan izleyip notlar aldım bı kaç tane map buldum onlara göre mekânlara girdim ve her mekânda bol bol farmladım pek de zorlamadı aslında, bosslarda sabırlı olmak çok önemli.

DS2 knight ile başlarsam ortalama 30-40 saat arası bitiriyorum.
Oyunu ilk oynadığımda karakterim çok dengesiz olduğu için baya zorlanmıştım şuan düzgün karakter yapınca oyun baya kolaylaşıyor.

Katılıyorum hocam 1. oyunun bosslarının geneli kolay ama cidden zorlayan savaşlar vardı. Zaten şuan hiçbir oyunu zor gelmemeye başladığı için zorluğa göre yapmıyorum iyi kötü değerlendirmemi.

Bosslar açısından en beğendiğim oyun 1. oyun olduğu için o oyunu daha çok sevdim. Bölgeleride şahaneydi ve topluydu. DS2'de bölgelerin bir esprisi yok. Tüm bölgeler oyuncuyu öldürmeye odaklı. Ve cidden bölgeleri gereksiz şekilde zor yapmışlar.

DS2'nin bossları değilde bölgeleri daha zor. DS2'nin bölgelerinde zorluğu bu kadar saçmalayarak yaptıkları içinde bir esprisi kalmıyor olayın. DS1'inde bölgeleri zordu ama bunu güzel yediriyordu. Ama DS2'de bölgeye asit veya alev ekle ve koyabildiğiniz kadar düşman koydan öteye geçememişler sanki.

Örneğin az önceki örnekte verdiğim alevli bölge. O bölge en güzel örneği sanırsam dediğim şeyin. Oradaki bölgeye art arda duracak şekilde 8 9 tane şu ilk kestiğimiz bosstan koymuşlar. Ve bunlarla kalmayıp tam köşeye de bir tane at kafalı bir adam koymuşlar. DS'2 de tüm bölgeler neredeyse bu şekilde.

Zor yapmak için yapılmış bölgeler. Sayı üstünlüğü eklenip kolaya kaçılmış. 8 9 tane o bosstan eklemeyip hepsinin gücünü tek bir düşmanda birleştirip koysalar yine daha iyi. Umarım anlatabilmişimdir derdimi. DS2'yi çok sevdim ama bölgelerin zorluğunu ucuz buluyorum.

Bölgeler bu şekilde tasarlanmasaydı bende DS2 DS1'den daha güzel bir oyun diyebilirdim ama bu bölge dizaynıyla diyemiyorum. Onun dışında dediklerinize katılıyorum.

DS2 evet öldürmek için yapıyor ama nedense atmosfer daha güzel geliyor 2 oyunda.
Iron keep(Ateşli bölge.) tasarımı güzel ama cidden aynı şeyi yollamaları kötü.
SOTFS versiyonunu kesinlikle oynamayın oyunu boş yere zorlaştırmış.
Siz dark souls 2 pyromancer oynadınız mı?

İlk başta hayır ama sonrasında pyromancerda dahil neredeyse tüm sınıfları oynadım.

Oynanır tabi ki neden oynanmasın.
Şuan DS2 4 kere başlıcam ama ne yapı yapsam bilemedim.(10 saat bitirdim oyunu sizce iyi mi?)
Ds1 Ds2 sıkılınca ona başlıcam.
DS2 knight ile başlarsam ortalama 30-40 saat arası bitiriyorum.
Oyunu ilk oynadığımda karakterim çok dengesiz olduğu için baya zorlanmıştım şuan düzgün karakter yapınca oyun baya kolaylaşıyor.
Dün inanç/yakın dövüş karakterim ile 10 saat bitirdim.
4 kere build bulup başlıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…