Klavyeyle oynanmaz bence de. Ama hani oynayan varsa görüşünü almaya sordum.Kol değil kontrolör.
Ve klavyeyle oynanmaz o oyun.
Türü sevmiyorum ancak eğer oynasaydım kontrolcü ile rahat ederdim.
PlayStation oyuncusu olarak bu tarz oyunlarda rahat olduğunu söyleyebilirim.
Doğrudur, DualShock 3-4 ile çok uzun süre oyun oynadığım için söylemiştim.Ben direkt oyuncuyum PC PlayStation fark etmez![]()
Doğrudur, DualShock 3-4 ile çok uzun süre oyun oynadığım için söylemiştim.
Eyvallah. Snopy çok ucuz ama ya. Kısa sürede bozulacaksa doğrudur.Bana kalsa rekabetçi oyun oynamıyorsanız gamepad ile oynamak her bakımdan daha rahat. İnsan bir kez kullanıp alıştığında klavyenin yüzüne bakmıyor. Dark Souls türü oyunları gamepad ile oynamak daha zevkli oluyor. Tabii nasıl deneyim sunacağı gamepada bağlı gidip Snopy alırsan cidden nefret edersin (marka tutmuyorum gerçekten Snopy'nin gamepadları çok kötü) ama F310 veya F710 alırsan gayet rahat oyun oynarsın. Sadece alışma süreci sıkıntılı ona da hızlı alışırsın zaten. Lakin şöyle birşey var Dark Souls'un Remastered versiyonunda F310 kullanan oyuncular sıkıntı yaşıyormuş yani analogu ileri yapsan bile algılamıyormuş oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.