Hiç oynamadım.DMC serisi gibi.
Gizemli bir atmosferi olsa da iki sonu var zaten Dark Souls'un.Evet FromSoftware yapımlarının tekrar oynanabilirliği epey yüksek, ancak diyaloglarla hikayeye veya oyun dünyasına yön verebildiğiniz için değil tema çerçevesi içinde yaratmak istediğiniz her türlü karaktere mekanik olarak izin veriyor olduğu için.
Ya ilk ateşi söndürürsün, yada Dark Souls'a sahip olmaya devam dersin.
TBS olmasından ötürü hiç başlamak istemiyorum BG 3'e. İnternette izledim, hiç sarmadı oynanışı..Şimdi oldu. Ben hayatımda RPG ögeleri konusunda bu kadar çeşitli bir oyun görmedim. Bu devasalık insanları başta korkutabiliyor ama işin güzel yanı hikaye parça pinçik anlatılmasına rağmen her şeyi o kadar net anlatıyor ki kimin neyi ifade ettiği konusunda yabancılık çekmiyorsunuz.
Bunun en belirgin sebebi de CRPG oyunlarındaki o sunum kalitesi sorununun artık Larian sağ olsun aşılması. Her bir karakter ve yan görevlerinin sunumları o kadar kaliteli ki, piyasada oynayacağınız herhangi bir yapımın ana görevleri kalitesinde hatta onlardan da daha iyi. Bu durum da her bir karakteri ve olayı hatırlanabilir kılıyor işte.
İş böyle olunca başta girmeye korktuğunuz oyunun detaylarını anlamakta güçlük çekmediğinizi fark ettiğiniz anda o detaylardan keyif almaya başlıyorsunuz.
Son düzenleme: