Dark Souls serisi klavye ile oynanır mı?

Dark Souls serisini klavye ile oynadım ve defalarca bitirdim. Hiçbir sıkıntı yok bu konuda.
Peki oyuna Dark Souls 2'den başlarsam sorun olur mu?
Bence sorun olur çünkü 2. oyun souls ruhunu o kadar da yansıtmıyor ve lore'a uygun değil. 2. oyun 1 ve 3. oyundan bağımsız bambaşka bir oyun olmuş. Şahsen 1. oyunu ve 3. oyunu defalarca bitirmeme rağmen 2. oyunu yalnızca 1 defa bitirdim ve hiçbir açıdan etkileyici gelmedi bana. Ancak diğerleri defalarca bitirmek isteyeceğim türden etkileyiciliğe sahipti.

Peki oyuna Dark Souls 2'den başlarsam sorun olur mu? Birinci oyunun sadece remaster sürümü satılıyor o da çok pahalı.

Ben de pek sevmemiştim 2. oyunu. İmkanın varsa ilk oyundan başlaman çok iyi olur. Direkt 2. oyundan başladığında elbette kaybın olur ancak Dark Souls serisi pek hikaye anlatayım derdi olan bir seri değil. Eşyaların üzerinde okuduklarından sağdan soldan okuyup araştırıp hikayeyi çözmeye çalışmanı bekliyor.

Dark Souls serisine birinci oyun ile başlamayı düşünüyorum fakat oyun için Controller öneriliyor, klavye ile hiç oynamayı deneyen oldu mu?

Remastered versiyonu çok rahat oynanıyor klavye ve fare ile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı