- Makaleler
- 5
Dark Souls serisine birinci oyun ile başlamayı düşünüyorum fakat oyun için controller öneriliyor, klavye ile hiç oynamayı deneyen oldu mu?
Evet benim için rahat (ben biraz iyi oynuyorum ondan olabilir sen diğer arkadaşları da bekle)Dark Souls serisine birinci oyun ile başlamayı düşünüyorum fakat oyun için controller öneriliyor, klavye ile hiç oynamayı deneyen oldu mu?
Peki oyuna Dark Souls 2'den başlarsam sorun olur mu? Birinci oyunun sadece remaster sürümü satılıyor o da çok pahalı.Tüm oyunlarını klavye ve fare ile bitirdim. Bir sıkıntısını da görmedim açıkçası.
Bence sorun olur çünkü 2. oyun souls ruhunu o kadar da yansıtmıyor ve lore'a uygun değil. 2. oyun 1 ve 3. oyundan bağımsız bambaşka bir oyun olmuş. Şahsen 1. oyunu ve 3. oyunu defalarca bitirmeme rağmen 2. oyunu yalnızca 1 defa bitirdim ve hiçbir açıdan etkileyici gelmedi bana. Ancak diğerleri defalarca bitirmek isteyeceğim türden etkileyiciliğe sahipti.Peki oyuna Dark Souls 2'den başlarsam sorun olur mu?
Peki oyuna Dark Souls 2'den başlarsam sorun olur mu? Birinci oyunun sadece remaster sürümü satılıyor o da çok pahalı.
Dark Souls serisine birinci oyun ile başlamayı düşünüyorum fakat oyun için Controller öneriliyor, klavye ile hiç oynamayı deneyen oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.