Dark Web'e girmek çok mu zor?

Akbarman

Hectopat
Yer
Bitlis-İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Boş işler müdürü
Dark web girmek gibi bir düşüncem yok, ama bazı insanlar girmek çok zor diyor. Katmanlar falan varmış, sadece 2-3 uygulama ile girilir mi?

Ama çok merak ediyorum, giremez mıyım?

Hocam benim Udemy'de bir tane kurs vardı almıştım adam orada girmişti ama çok merak edilecek bir şey yok çoğunlukla 2010 site tasarımı ile uyuşturucu sahte pasaport silah gibi şeyler satılıyor tabii katliam videoları da vardır ama onları da görmek istemezsin.

Çok zor değil. Ben Tor Browser indirdim. Gerekli güvenlik ayarlarını yaptım. Kaspersky Total Security de vardı. Aynı zamanda Kasperksy VPN açtım. Bir site var, tasarımı Vikipedi gibi. Orada onion uzantılı DeepWeb siteleri yazıyor, ben her şeyi hazırladım. Tam giriyordum ki korkudan vazgeçtim :D

Girmesine girersin de öyle "Google'a istediğim şeyi yazayım da aradığım konudaki siteleri getirsin" diye bir şey yok. Çeşitli konularda listeler var, ama güncel olmayabilirler. Zaten Deepweb dediğiniz Onion ağı başta FBI olmak üzere istihbarat servislerinin sıkı takibi altında, yasadışı bir şey yapmaya kalksan anında fark ederler.

Ama çok merak ediyorum, giremez mıyım?
Girersinde boyle YouTube gibi istedigin videoyu acabilecegin, istedigin yerlere girebilecegini bekleme. Tipki Discord'da oldugu gibi linke ihtiyacin olacak.

Ayrica Windows ile girme gibi bir hata yapma. Linux ile girmeye calis en azindan. Fakat bu kadar islem yaptiktan sonra eline gececek şey pek de onemli degil. Internette ugrasirsan her seyi bulursun. Dark web'mis, Deep web'mis onlara gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı