DarkFlash Aquarius-Mesh vs DarkFlash BF1(Mastory) vs DarkFlash Skywalker

Yer
İstanbul
Merhaba Technopat Ailesi,

Game Garaj sitesinden hazır sistem almayı düşünüyorum. Görselde paylaştığım üç kasadan birini seçeceğim.
Bu kasalar hakkında bir fikrim yok.

Bu kasalar hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
Hangi kasayı neden tercih etmeliyim?

Eklerde fotoğraflar mevcuttur.

Dosya Ekleri

• Kasaseçimi.png
    Kasaseçimi.png
    22 KB · Görüntüleme: 44
  • AquariusMesh.png
    AquariusMesh.png
    170,4 KB · Görüntüleme: 58
  • BF1.png
    BF1.png
    244 KB · Görüntüleme: 44
  • Skywalker.png
    Skywalker.png
    191,5 KB · Görüntüleme: 108
BF1 tavsiye etmem. Skywalker görünüş olarak hoşuna gittiyse olabilir. Aquarius mesh olduğu için daha serin çalışır sistem. Ben Aquarius tercih ederdim sanırım. Diğer detayları bilmiyorum bu arada. Tam özelliklerini bulursam ona göre de bir şey derim.

Baktım, Skywalker max 360, BF1 max 240mm radyatör destekliyor. Aquarius hakkında bilgi bulamadım. Hepsinin sol tarafı temperli cam. Ama aquarius da pleksi gelen de oldu sanırım. O yüzden temperli cam garanti değil aquarius da. BF1 ve Skywalker da ön de temperli.

BF1 pek hoşuma giden bir kasa değil benim. Dediğim gibi bence aquarius.

Son düzenleme:
BF1 tavsiye etmem. Skywalker görünüş olarak hoşuna gittiyse olabilir. Aquarius mesh olduğu için daha serin çalışır sistem. Ben Aquarius tercih ederdim sanırım. Diğer detayları bilmiyorum bu arada. Tam özelliklerini bulursam ona göre de bir şey derim.

Baktım, Skywalker max 360, BF1 max 240mm radyatör destekliyor. Aquarius hakkında bilgi bulamadım. Hepsinin sol tarafı temperli cam. Ama aquarius da pleksi gelen de oldu sanırım. O yüzden temperli cam garanti değil aquarius da. BF1 ve Skywalker da ön de temperli.

BF1 pek hoşuma giden bir kasa değil benim. Dediğim gibi bence aquarius.

İlginiz ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.
Eğer sistem almak istersem önü mesh yapılı Aquarius kasayı alacağım.
Game garajdan alacağım sistemi.
Çok bilgim yok ama sistem toplama konusunda uzmansanız size danışabilirim :)

İlginiz ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.
Eğer sistem almak istersem önü mesh yapılı Aquarius kasayı alacağım.
Game garajdan alacağım sistemi.
Çok bilgim yok ama sistem toplama konusunda uzmansanız size danışabilirim :)
GameGaraj sistemi zaten toplayıp gönderiyor. Sen sadece erkan kartı takıyorsun. Bir de kule tipi soğutu aldıysan montajsız geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı