Darkflash Aquarius vs Game Booster GB-L06B

• Konuyu başlatan CFK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.412
O zaman bunca arkadaş bilgisiz gibi neden bana üzgün işareti atıyor. Attığım kasa kalitesiz bir kasa gibi sanki Rampage kasa attım. Gerçekten tilt ediyorlar.
İkisi de değil.
Hocam üzgün işareti atmamın sebebi basbaya kasayı hor gördünüz ben burada M5 karşıtı değilim yanlış anlaşılmayayım ancak biraz ağır oldu bu yorumunuz Aigo DarkFlash markasına karşıt. Sizde o zaman Aquarius'u Rampage yerine koydunuz bende buradan bu mesajı çıkardım.

Hocam üzgün işareti atmamın sebebi basbaya kasayı hor gördünüz ben burada M5 karşıtı değilim yanlış anlaşılmayayım ancak biraz ağır oldu bu yorumunuz darkflash markasına karşıt. Sizde o zaman Aquarius'u Rampage yerine koydunuz bende buradan bu mesajı çıkardım.

Düzeltiyorum hocam o zaman. Aquarius hakkındaki bilgisiz yorumundan dolayı da özür diliyorum ve düzeltiyorum. Bilgi sahibi olmuş oldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı