ImDominatingU
Kilopat
- Makaleler
- 1
Garanti olur hocam öyle yaparsanız, hepsiburada gibi yerlerden alın derim böyle sorunlar yaşatıyorlarsa.@Hyuuga Neji @ImDominatingU Yok ya geri siyah isteyeceğim anormal duracakMasa beyaz, klavyenin kendisi siyah Biz bildiğimiz yoldan devam edelim.
Bu şekilde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum;
Eki Görüntüle 1772961
@550519 @ImDominatingU @599108 @Hyuuga Neji
Dostlar kusura bakmayın sizi yoruyorum. Biraz araştırdım ve connectgame'den kim ürün aldıysa sorun yaşamış. Ne garantiye alıyorlarmış ne iade. Direkt olarak iptal edip hepsiburada,trendyol veya n11 üzerinden alayım diyorum nasıl fikir?
Evet öyle okudum bayağı. En azından hepsiburadaya güvenirim umarım yani. Sitelerinde iade için bir yer bile yokGaranti olur hocam öyle yaparsanız, hepsiburada gibi yerlerden alın derim böyle sorunlar yaşatıyorlarsa.
Olsun en azından güvenceye alınmış olur hocam. Buralardan alman daha iyi olur iade için bir yer olmaması da ayrı komikEvet öyle okudum bayağı. En azından hepsiburadaya güvenirim umarım yani. Sitelerinde iade için bir yer bile yokMillet arayınca ulaşamıyormuş. Mail atıp üstüne arayacağım umarım dönerler. Diğer sitelerde daha fazla para ama olsun en azından güveneyim.
Darmoshark M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh Gm 8.0 - Paw 3395 - Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Darmoshark M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh Gm 8.0 - Paw 3395 - Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Darmoshark M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh Gm 8.0 - Paw 3395 - Beyaz özelliklerini incele, 1.573,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Olsun en azından güvenceye alınmış olur hocam. Buralardan alman daha iyi olur iade için bir yer olmaması da ayrı komik
Bilemiyorum hiç hocam. Cooler Master ürünleri genelde güzel oluyor ama Darmoshark ile karşılaştırıldığında ne gibi büyük farklar anlamak için bakmak gerek switchlere falan. Pilli bide bu sanırım pek bakmadım ama öyle gördüm. Pilli şartsa alınır aslında.
Eki Görüntüle 1773353
@ImDominatingU Hocam ayrıca taksit ile alıyorum fiyat her türlü yükseliyorda acaba bu ürün nasıl? Yine M3 çok mu daha iyi?
Cooler Master MM712 58GR Kablosuz 2.4G/BT Siyah Gaming Mouse
Cooler Master MM712 58GR Kablosuz 2.4G/BT Siyah Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kafam karışı iyice. Şimdi hepsiburadadan alsam bile yine aynı satıcı. Bu fiyatlarda varsa öneriniz alırım. Kablosuz olmasını istiyorum ve pilli değil yine böyle kablo ile kullanayım istediğim zaman. Kablo ile şarj olsun.Bilemiyorum hiç hocam. Cooler Master ürünleri genelde güzel oluyor ama Darmoshark ile karşılaştırıldığında ne gibi büyük farklar anlamak için bakmak gerek switchlere falan.
Önerim yok hiç hocam ama kablo ile şarj olur zaten genelde böyle mouselar. Aynı satıcı da olsa hepsiburada olduğu için daha kolay olabilir iade. Zaten 14 gün koşulsuz iade hakkın var.Kafam karışı iyice. Şimdi hepsiburadadan alsam bile yine aynı satıcı. Bu fiyatlarda varsa öneriniz alırım. Kablosuz olmasını istiyorum ve pilli değil yine böyle kablo ile kullanayım istediğim zaman. Kablo ile şarj olsun.
Anladım hocam. İade'yi geçtim internette garanti için gönderilen ürünleri de kabul etmemişler. Trendyoldan alan birisi SS atmış mesela kabul edilmemiş v.s üzdü biraz...Önerim yok hiç hocam ama kablo ile şarj olur zaten genelde böyle mouselar. Aynı satıcı da olsa hepsiburada olduğu için daha kolay olabilir iade. Zaten 14 gün koşulsuz iade hakkın var.
Çünkü garanti için servis yok hocam. Motospeed Çin markası olduğu için ve Aliexpress'ten temin ettikleri için genelde maalesef.Anladım hocam. İade'yi geçtim internette garanti için gönderilen ürünleri de kabul etmemişler. Trendyoldan alan birisi SS atmış mesela kabul edilmemiş v.s üzdü biraz...
Çok saçma. Bir discord'da insanlarla sohbet ediyorum yazı tura diyorlar hem fare hem de satıcı için. Gerçekten içim sıkıldı... Hayır bu paraya bile fare alamıyoruz aşırı saçma.Çünkü garanti için servis yok hocam. Motospeed Çin markası olduğu için ve Aliexpress'ten temin ettikleri için genelde maalesef.
Yok fare v.s almıyorum. Fareme wraith'den skatez alacağım üstüne bu mousepad... Biter böyle heyecanım.Çok saçma. Bir discord'da insanlarla sohbet ediyorum yazı tura diyorlar hem fare hem de satıcı için. Gerçekten içim sıkıldı... Hayır bu paraya bile fare alamıyoruz aşırı saçma.
Büyük ihtimalle EC2 faremi kullanmaya devam edeceğim güvenerek alacağım fare yok...
Belki bunu alırım... Razer Deathadder V2 PRO Kablosuz Gaming Mouse