Darmoshark M3 alınır mı?

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 5.397
@Hyuuga Neji @ImDominatingU Yok ya geri siyah isteyeceğim anormal duracak :D Masa beyaz, klavyenin kendisi siyah :D Biz bildiğimiz yoldan devam edelim.

Bu şekilde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum;

Eki Görüntüle 1772961

@550519 @ImDominatingU @599108 @Hyuuga Neji

Dostlar kusura bakmayın sizi yoruyorum. Biraz araştırdım ve connectgame'den kim ürün aldıysa sorun yaşamış. Ne garantiye alıyorlarmış ne iade. Direkt olarak iptal edip hepsiburada,trendyol veya n11 üzerinden alayım diyorum nasıl fikir?
Garanti olur hocam öyle yaparsanız, hepsiburada gibi yerlerden alın derim böyle sorunlar yaşatıyorlarsa.

Garanti olur hocam öyle yaparsanız, hepsiburada gibi yerlerden alın derim böyle sorunlar yaşatıyorlarsa.
Evet öyle okudum bayağı. En azından hepsiburadaya güvenirim umarım yani. Sitelerinde iade için bir yer bile yok :D Millet arayınca ulaşamıyormuş. Mail atıp üstüne arayacağım umarım dönerler. Diğer sitelerde daha fazla para ama olsun en azından güveneyim.

Evet öyle okudum bayağı. En azından hepsiburadaya güvenirim umarım yani. Sitelerinde iade için bir yer bile yok :D Millet arayınca ulaşamıyormuş. Mail atıp üstüne arayacağım umarım dönerler. Diğer sitelerde daha fazla para ama olsun en azından güveneyim.

Olsun en azından güvenceye alınmış olur hocam. Buralardan alman daha iyi olur iade için bir yer olmaması da ayrı komik :D

Olsun en azından güvenceye alınmış olur hocam. Buralardan alman daha iyi olur iade için bir yer olmaması da ayrı komik :D
:D

1683673451389.png

@ImDominatingU Hocam ayrıca taksit ile alıyorum fiyat her türlü yükseliyorda acaba bu ürün nasıl? Yine M3 çok mu daha iyi?

:D

Eki Görüntüle 1773353

@ImDominatingU Hocam ayrıca taksit ile alıyorum fiyat her türlü yükseliyorda acaba bu ürün nasıl? Yine M3 çok mu daha iyi?

Bilemiyorum hiç hocam. Cooler Master ürünleri genelde güzel oluyor ama Darmoshark ile karşılaştırıldığında ne gibi büyük farklar anlamak için bakmak gerek switchlere falan. Pilli bide bu sanırım pek bakmadım ama öyle gördüm. Pilli şartsa alınır aslında.

Bilemiyorum hiç hocam. Cooler Master ürünleri genelde güzel oluyor ama Darmoshark ile karşılaştırıldığında ne gibi büyük farklar anlamak için bakmak gerek switchlere falan.
Kafam karışı iyice. Şimdi hepsiburadadan alsam bile yine aynı satıcı. Bu fiyatlarda varsa öneriniz alırım. Kablosuz olmasını istiyorum ve pilli değil yine böyle kablo ile kullanayım istediğim zaman. Kablo ile şarj olsun.

Kafam karışı iyice. Şimdi hepsiburadadan alsam bile yine aynı satıcı. Bu fiyatlarda varsa öneriniz alırım. Kablosuz olmasını istiyorum ve pilli değil yine böyle kablo ile kullanayım istediğim zaman. Kablo ile şarj olsun.
Önerim yok hiç hocam ama kablo ile şarj olur zaten genelde böyle mouselar. Aynı satıcı da olsa hepsiburada olduğu için daha kolay olabilir iade. Zaten 14 gün koşulsuz iade hakkın var.

Önerim yok hiç hocam ama kablo ile şarj olur zaten genelde böyle mouselar. Aynı satıcı da olsa hepsiburada olduğu için daha kolay olabilir iade. Zaten 14 gün koşulsuz iade hakkın var.
Anladım hocam. İade'yi geçtim internette garanti için gönderilen ürünleri de kabul etmemişler. Trendyoldan alan birisi SS atmış mesela kabul edilmemiş v.s üzdü biraz...

Anladım hocam. İade'yi geçtim internette garanti için gönderilen ürünleri de kabul etmemişler. Trendyoldan alan birisi SS atmış mesela kabul edilmemiş v.s üzdü biraz...
Çünkü garanti için servis yok hocam. Motospeed Çin markası olduğu için ve Aliexpress'ten temin ettikleri için genelde maalesef.

Çünkü garanti için servis yok hocam. Motospeed Çin markası olduğu için ve Aliexpress'ten temin ettikleri için genelde maalesef.
Çok saçma. Bir discord'da insanlarla sohbet ediyorum yazı tura diyorlar hem fare hem de satıcı için. Gerçekten içim sıkıldı... Hayır bu paraya bile fare alamıyoruz aşırı saçma.

Büyük ihtimalle EC2 faremi kullanmaya devam edeceğim güvenerek alacağım fare yok...

Belki bunu alırım... Razer Deathadder V2 PRO Kablosuz Gaming Mouse

Çok saçma. Bir discord'da insanlarla sohbet ediyorum yazı tura diyorlar hem fare hem de satıcı için. Gerçekten içim sıkıldı... Hayır bu paraya bile fare alamıyoruz aşırı saçma.

Büyük ihtimalle EC2 faremi kullanmaya devam edeceğim güvenerek alacağım fare yok...

Belki bunu alırım... Razer Deathadder V2 PRO Kablosuz Gaming Mouse
Yok fare v.s almıyorum. Fareme wraith'den skatez alacağım üstüne bu mousepad... Biter böyle heyecanım.

Tabii bu dediklerim paramı iade ederseler sorunsuz şekilde. Sorun yaratırlarsa gerçekten gıcık olurum kendilerine. Gün boyu çok kafam karıştı... Kargoya bile vermedikleri ürünü iade ederler diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı