İnceleme Data frog gamepad

Yeni hesap ile alınca indirimli oluyor diyenler vardı birde öyle bakın. Aynı zamanda ben memnunum hâlâ bir sorunum yok.
Yeni hesap indirimi var onunla birlikte vergiyle 727 oluyor.

Deadzone var mı acaba varsa ne kadar var?

Eki Görüntüle 2137939
Benimkinde deadzone yok. Ürün fiyatını fazlasıyla hak ediyor sadece bir tık vergi şey ama yinede alınır bence. Beni fazlasıyla memnun etti düşündüğümden çok daha iyi ama son karar sizin bu bütçede pek bişey kalmadı herhalde olanlar ile karşılaştırın öyle alın.

Bu bütçede sahte DS4 var. F310 var. F710 var 1K civarı ama bir sürü kötü yorum gördüm, bu kollarla ilgili.
Paraya kıyıp 2200TL'ye Xbox 9.nesil mi alsam tam emin olamadım.
Yardımınız için teşekkürler.

Eki Görüntüle 2137939
Herhangi bir deadzone yok. Ben aldım aşırı derecede memnunum. Kuzenimde aldı ondada deadzone çıkmadı almanızı öneririm gyro özelliği dahi var. Macro atayabiliyorsunuz. Arkadaki tuşları istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Turbo fonksiyon dahi var basınca kendisi çok fazla tıklamaya başlıyor. Kısaca öneririm.

8bitdo Ultimate C ya da Beitong Asura 2 Pro öneririm 1100 TL'ye.

8bitdo Ultimate C ya da Beitong Asura 2 Pro öneririm 1100 TL'ye.
8bitdo 1700tl hocam. Xbox 9.nesil 2199TL şu anda
Beitong 1159tl gözüküyor wireless olması hoşuma gitti bakıcam teşekkürler.

Teşekkürler hocam. 700tl olması çok iyi bütçem açısından, daha iyisini bulamazsam onu alıcam gibi gözüküyor.

Aklıma gelmişken sorayım. Kolu Pc'ye takınca xbox kolu olarak mı algılıyor nasıl oluyor tuş olarak?

Son düzenleme:
Hocam ben o arkadaki iki tuşa nasıl komut atandığını anlamadım oyun içinden mi atadınız?

Ultimate C 1.200 TL.

Ölü bolgenin böyle olması imkansız, yanlış yapmışsınız gibi testi.

Data Frog önermem çünkü Epic Games ya da korsan oyunlarda algılamıyor, steamde ise ayar yapmanız gerekiyor tuş düzeni nintendo olduğu için. Benim önerdiğim 2 gamepadde de bu sıkıntıyı yaşamazsınız.

@Apeironn Valla hocam ben data frog kullanıyorum, memnunum ve hiçbir ayar yapamadan Epic Games'den de Steam'den de oyunları oynuyorum direk algılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…