Days Gone 108 TL'ye değer mi?

Hawli Gobek

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060
Ryzen 5 5500
Asus B450 Prime
16 GB ram
500 ssd
Meslek
Öğrenci
Days Gone şu an Steam'de 108 TL. Zam gelmesinden korktuğum için almayı planlıyorum fakat oyun için çok fazla kötü yorum var. Zombili hayatta kalma oyunlarına bayılıyorum. Hikayesi bakımından bir The Last of Us olmasını beklemiyorum fakat oynanış bakımından ve görev çeşitliliği bakımından düşüncelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Days Gone şu an Steam'de 108 TL. Zam gelmesinden korktuğum için almayı planlıyorum fakat oyun için çok fazla kötü yorum var. Zombili hayatta kalma oyunlarına bayılıyorum. Hikayesi bakımından bir The Last of Us olmasını beklemiyorum fakat oynanış bakımından ve görev çeşitliliği bakımından düşüncelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Alınır, pişman olmazsınız.

Ben de benzer bir ikilem içerisindeyim. İçeriğin tekrara düşmesi şikayetleri beni oyundan soğutuyor biraz. Bir yerde oyunun başında ve sonlarda yeni içerik olduğunu okumuştum, kalanının tekrar olduğu yazıyordu. Tam emin değilim ama oyunu bitiren birine sormak lazım.

Bu arada paran Steam'de değilse aşağıdaki siteden eTailDays kodu ile 80 liraya alabilirsin. Site güvenilir, birçok Sony oyunu almıştım.

Ben de benzer bir ikilem içerisindeyim. İçeriğin tekrara düşmesi şikayetleri beni oyundan soğutuyor biraz. Bir yerde oyunun başında ve sonlarda yeni içerik olduğunu okumuştum, kalanının tekrar olduğu yazıyordu. Tam emin değilim ama oyunu bitiren birine sormak lazım.

Bu arada paran Steam'de değilse aşağıdaki siteden etaildays kodu ile 80 liraya alabilirsin. Site güvenilir, birçok Sony oyunu almıştım.

Doğru hocam oyun tekrara düşebiliyor fakat kaliteli bir Sony oyunu olduğunu fark ettiriyor. 80 TL bayağı iyiymiş.

Doğru hocam oyun tekrara düşebiliyor fakat kaliteli bir Sony oyunu olduğunu fark ettiriyor. 80 TL bayağı iyiymiş.
Bilemiyorum, ne kadar sürenin ve hangi sürenin tekrara düştüğü de önemli. Tekrara düşen kısım ana hikâyedeyse ve hatrı sayılır bir kısmı kaplıyorsa sıkıntı. Tekrar olayı açık dünyadaysa pek sorun değil. Ana hikâye ve biraz açık dünya olacak şekilde oynanır.

Öncelikle o oyunu oynaman için zombi temalı oyunları seviyor olman gerek. Konusu biraz ağır başlar ilerleyen zamanda güzel sarıyor. Ben oynarken daryl dixon modu yoktu. Artık o da var. Daryl dixon modunu kullanmanı öneririm. Bitiren biri olarak çok eğendim. Birçok yan görevi yapmaya çalıştım. Açık dünya oyunlarıyla aran iyiyse tadından yenmez.

Bu arada paran Steam'de değilse aşağıdaki siteden eTailDays kodu ile 80 liraya alabilirsin. Site güvenilir, birçok Sony oyunu almıştım.
Hocam etail oyunu Steam hesabı olarak veriyor diye biliyorum.Oyunları bir yerde toplamaya çalışıyorum.Bide söylediğiz koda geçersiz diyor.

Teşekkür ederim herkese.

Hocam etail oyunu Steam hesabı olarak veriyor diye biliyorum.Oyunları bir yerde toplamaya çalışıyorum.Bide söylediğiz koda geçersiz diyor.

Teşekkür ederim herkese.
Yok, anahtar kodu veriyor. Sonra etkinleştiriyorsun. Ayrıca yeni kod çıkmış o yüzden geçersiz sayılmış paylaştığım kod. Yeni kod: Daysgone25

Technopat Haberler

Geri
Yukarı